El Ninot Indultat 2019 recau en la Falla Exposició-Micer Mascó

’Nací en el mediterráneo’ de la Falla Exposició-Micer Mascó, Ninot Indultat 2019

Guardar

ninot-falla-exposicion-micer-masco-2019
ninot-falla-exposicion-micer-masco-2019

L'Exposició del Ninot ha sigut, de nou, testimoni del veredicte del jurat popular. La Falla Exposició-Micer Mascó ha aconseguit indultar el seu ninot. ‘Nací en el mediterráneo' ja és el Ninot Indultat 2019 de les Falles de València. L'artista David Sánchez Llongo ha conquistat, als milers de valencians i turistes que han passat per aquesta exposició, amb una escena dotada d'un gran realisme que reflecteix la cultura i la tradició valenciana.

La Falla Exposició ha aconseguit desbancar a la Falla Almirante Cadarso-Comte Altea que des de 2015 ha guanyat consecutivament el títol de Ninot Indultat. De fet, l'any passat, ho feia amb 'La llibreria'.

‘Nací en el mediterráneo’ comparteix el títol de Ninot Indultat amb 'Boom!' de la Falla Ciscar-Borriana que, ahir, aconseguia el Ninot Indultat Infantil 2019 amb una sorprenent càpsula del temps de l'artista Bernardo Estela. Totes dues falles pertanyen a la Secció Especial i, com cada any, aconsegueixen cridar l'atenció dels espectadors amb autèntiques obres d'art que mostren el gran treball dels artistes fallers.

ninot-falla-exposicion-micer-masco-2019

Aquesta vesprada, les portes de l'Exposició del Ninot tanquen fins a l'any que ve. Els ninots ja estan integrats en els seus respectius monuments fallers, i els nervis i la il·lusió de les comissions tornen a aflorar. I és que totes volen que sone el seu nom quan el jurat anuncie, demà, 16 de març, quins monuments de les falles grans guanyen el primer premi. A València Extra, us anirem informant dels resultats.

Arxivat a:

Destacats