La Falla Almirante Cadarso indulta el seu ninot per quart any consecutiu

La llibreria de l'artista faller Manuel Algarra, Ninot Indultat 2018

Guardar

ninot almirante cadarso 2018
ninot almirante cadarso 2018

Si, ahir, València Extra, us informava del Ninot Indultat Infantil, que ha recaigut en el Velluter de la Falla Beteró, aquesta vesprada, li ha tocat el torn als ninots pertanyents a les falles grans. Un reconeixement al treball que realitzen els artistes fallers, però també una alegria per a la comissió fallera guanyadora, que aconsegueix que el seu ninot no solament se salve del foc de la Cremà, sinó que passarà a formar part de la tradició valenciana en integrar-se en la col·lecció del Museu Faller.

Una vegada més, totes les apostes apuntaven cap a la mateixa direcció. La llibreria de la Falla Almirante Cadarso – Conde Altea s'ha alçat amb el Ninot Indultat 2018 per quart any consecutiu. I és que el realisme de l'escena creada per l'artista faller Manuel Algarra ha fet que aquesta obra siga la triada per salvar-se de la Cremà, con más de 12.200 votos. Aquesta comissió fallera ja sap el que és alçar-se amb el títol de Ninot Indultat. Concretament, ha aconseguit ser el favorit del públic en els anys 2011, 2012, 2015, 2016 i 2017 de la mà, també, del mateix artista faller, Manuel Algarra.

La Falla Almirante Cadarso – Conde Altea ha apostat, en els últims anys, per representar escenes que recorden la tradició i cultura valenciana. L'any passat, es va decidir recrear el ninot d'una pescatera, amb el seu fill, en un lloc de venda antic. En aquesta ocasió, la llibreria d'Algarra ha tornat a enamorar als més de 100.000 visitants que han recorregut l'Exposició del Ninot.

Aquesta vesprada, les portes de l'exposició tanquen fins a l'any que ve. Els ninots ja estan integrats en els seus respectius monuments fallers, i els nervis i la il·lusió de les comissions tornen a aflorar. I és que totes volen que sone el seu nom quan el jurat anuncie, demà, 16 de març, quins monuments de les falles grans guanyen el primer premi. A València Extra, us anirem informant dels resultats.

Destacats