Ninot Indultat Infantil 2019: 'Boom!' de la Falla Ciscar-Burriana

Demà es donarà a conéixer el nom del Ninot Indultat 2019 de les falles grans

Guardar

ninot-infantil-falla-ciscar-burriana-2019
ninot-infantil-falla-ciscar-burriana-2019

A les 17.30 hores, el President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, donava a conéixer el veredicte del jurat popular que, mitjançant els seus vots, ha decidit que 'Boom!' de la Falla Ciscar-Burriana siga el Ninot Indultat Infantil de les Falles 2019. El ninot creat per l'artista faller Bernardo Estela ha sigut el triat que se salvarà del foc de la Cremà, però també l'afortunat que passarà a la història de les Falles de València, ja que s'integrarà dins de la col·lecció del Museu Faller.

Des que l'Exposició del Ninot obrira les seues portes, milers de valencians i turistes han anat passant per la Sala Arqueries del Museu Príncep Felip de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a donar el seu vot al millor ninot de les Falles 2019. Aquesta vesprada, l'Exposició del Ninot ha tancat les seues portes, mentre que les comissions falleres esperaven amb il·lusió el nom del Ninot Indultat Infantil 2019, que finalment ha recaigut en la proposta de la Falla Ciscar-Burriana, pertanyent a la Secció Especial.

L'any passat, la Falla Beteró s'alçava amb aquest privilegi de la mà del seu famós Velluter, que va conquistar als assistents amb un total de 12.631 vots. I és que la recreació d'aquest ofici tradicional valencià, juntament amb el color i la minuciositat de l'obra d'art no va deixar indiferent a ningú.

Ara, tan sols queda esperar fins demà, 15 de març, quan l'Exposició del Ninot tancament definitivament les seues portes i, de nou, Junta Central Fallera anuncie el nom del Ninot Indultat 2019. A València Extra, els continuarem informant.

 

ninot-infantil-falla-ciscar-burriana-2019

Arxivat a:

Destacats