El Velluter de Beteró, Ninot Indultat Infantil de les Falles 2018

Demà es coneixerà el Ninot Indultat de la falla gran

Guardar

ExpoNinot18_2
ExpoNinot18_2

Des que va començar l'Exposició del Ninot, les comissions falleres han esperat amb nervis i molta il·lusió que el seu ninot fóra el triat per a salvar-se de les flames de la Cremà. Aquesta vesprada, l'exposició ha tancat les seues portes per a conéixer una de les eleccions més esperades de les Falles 2018 que, un any més, depenia de la votació popular i que, per fi, s'ha conegut el veredicte per als ninots infantils.

Així, el Ninot Infantil Indultat per a les Falles 2018 ha sigut el de la Falla Beteró amb un total de 12.631 vots. Milers de valencians i turistes, que han passat per la Sala Arqueries del Museu Príncep Felipe de la Ciutat de les Arts i les Ciències, han decidit atorgar-li, amb els seus vots, aquest privilegi al ninot creat per l'artista faller Sergio Gómez Ferrer, que formarà part de la història valenciana en integrar-se dins de la col·lecció del Museu Faller.

La Falla Plaça de la Reina amb el tradicional basar Giner replet de detalls, i la Falla Beteró amb un velluter colorit i minuciós, ambdues pertanyents a la Secció Especial, eren els noms que més sonaven en la lluita per alçar-se amb el títol de Ninot Indultat Infantil 2018. Finalment, ha sigut aquesta última la que ha aconseguit alçar-se amb el premi.

Ara, tan sols queda esperar fins demà, 15 de març, per a conéixer quin ninot haurà sigut el més votat per a convertir-se en el pròxim Ninot Indultat 2018 de la falla major.

Ninot Indultat 2018

Destacats