Coneix els premis de les Falles Secció Especial 2018

Ahir la Falla Mestre Gozalbo-Comte Altea va guanyar el premi a la millor Falla Infantil

Guardar

Seccion especial fallas 2018
Seccion especial fallas 2018

 

  • La falla Mestre Golzalbo-Comte Altea guanya el primer premi infantil
  • Almirante Cadarso indulta el seu ninot per quart any consecutiu
  • El Velluter de Beteró, Ninot Indultado Infantil de les Falles 2018
  • Pere Fuset: "Hem de posar molt en valor tant la Plantà com la Cremà"
  • Cuba-Puerto Rico enlluerna amb el primer premi de Falles de Carrer Enllumenat 2018

Convento Jerusalén gana el Primer Premio de la Sección Especial

Segueix en directe els premis de les Falles 2018

Durant tot el dia, el jurat de cada secció ha anat visitant els diferents monuments fallers, que ja inunden els carrers de València, per a valorar-les i emetre un dels veredictes més esperats de les festes josefinas. A partir de les 19:30 hores, coneixerem la Falla que s'alçarà amb el premi a la Millor Falla 2018 de la Secció Especial.

A més dels premis de Secció Especial, hui coneixerem el de la resta de categories així com també els de Enginy i Gràcia. Després de conèixer el Ninot Indultat Infantil, Almirante Cadarso ha celebrat per quart any consecutiu el premi al Millor Ninot Indultat 2018 gràcies a l'artista Manuel Algarra amb la seua Llibreria.

Després de conéixer la millor Falla Infantil 2018, ara arriba el torn dels monuments grans. Màxima expectació entre les Falles de Secció Especial que opten al Primer Premi. Estes són la Falla Na Jordana, la Falla Convento Jerusalén, la Fallla Exposició - Misser Mascó, la Falla Almirant Cadarso - Comte Altea, la Falla Cuba - Literato Azorín, la Falla Plaza del Pilar, la Falla Sueca - Literato Azorín, la Falla Regne de Valencia - Duc de Calabria y la Falla l'Antiga de Campanar.

Hi haurà ampliació.

Arxivat a:

Destacats