Carmen Martín i Nerea López, Falleres Majors de València de 2022

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha realitzat aquesta vesprada la telefonada a les noves representants per a comunicar la decisió del jurat

Guardar

L'alcalde, Joan Ribó, al costat del president de Junta Central Fallera (JCF), Carlos Galiana, feliciten la Fallera Major de València 2022, Carmen Martín, pel seu càrrec
L'alcalde, Joan Ribó, al costat del president de Junta Central Fallera (JCF), Carlos Galiana, feliciten la Fallera Major de València 2022, Carmen Martín, pel seu càrrec

Carmen Martín serà la Fallera Major de València 2022 i Nerea López serà la Fallera Major Infantil de València de 2022. Així ho ha comunicat aquesta vesprada l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, en el tradicional acte de la trucada que, com sempre, ha omplit d'emocions les cases de les dues joves i de les seues corts d'honor.

Una notícia més que esperada perquè saber qui són les falleres majors de València suposa l'inici del cicle faller, que aquest 2022 serà més que esperat per l'anhel que les Falles tornen a ser les de sempre. D'aquesta forma, les dues joves valencianes prendran el relleu a Consuelo Llobell, Fallera Major de València de 2021, i a Carla García, Fallera Major Infantil de València de 2021, que el passat 3 d'octubre van acomiadar el seu regnat en l'acte d'elecció de la Cort d'Honor en la Fonteta.

Falleras Mayores de València de 2022
Falleras Mayores de València de 2022

Falleres Majors de València de 2022

De l'estadi van eixir 13 candidates a Fallera Major per al pròxim any en la Cort major: Beatriz Buigues Montoliu, Camila Román Pérez, Carla Colprin Martínez, Carla Julià, Carmen Martín Carbonell, Carolina Soriano Alabau, Claudia Mas Galarza, Eva Alcahuz Martín, Lucía Payá Ramírez, Marina Ballester Estevan, María Albors Calduch, Paloma Eroles Martínez i Sofia Guillot Aleixandre. El jurat ha decidit, finalment, que la Fallera Major siga Carmen Martín.

Així mateix, també va haver altres 13 xiquetes que van formar la Cort d'Honor Infantil per a complir el seu somni de Fallera Major Infantil de València de 2022: Adela García Gimeno, Alba Hurtado Escobar, Carla Alcocer Majordom, Carla Vicente Alfonso, Carmen Calduch Sebastià, Carmen Giménez Alfaro, Cayetana Santacruz Blasco, Daniela Alcoi Damià, Isabel Esplugues Balaguer, Nerea López Maestre, Patricia Zucano Cívic, Sara Sellés Gutiérrez i Valentina Ravello Faubel. En aquest cas, la màxima representant infantil serà Nerea López.

Amb la telefonada de l'alcalde, que ha estat acompanyat del president de Junta Central Fallera (JCF), Carlos Galiana, tots dos edils visitaran les cases de les falleres majors de 2022 per a felicitar-los pel seu càrrec. Un acte al que li succeirà demà, 14 d'octubre, la Proclamació de les Falleres Majors de València de 2022 en l'hemicicle per a donar començament de forma oficial al seu regnat.

 

Destacats