La Fallera Major Infantil de València 2023 serà Paula Nieto Medina

Ribó ha anunciat el seu nom durant la Telefonada que dona inici a les Falles de València 2023

Guardar

Paula Nieto Medina, Fallera Major infantil de València 2023. Laura Mengó Hernández, Fallera Major de València 2023, Fotografies: Armando Romero (JCF)
Paula Nieto Medina, Fallera Major infantil de València 2023. Laura Mengó Hernández, Fallera Major de València 2023, Fotografies: Armando Romero (JCF)

Paula Nieto Medina serà la Fallera Major Infantil de València 2023. Pertanyent a la comissió Azcàrraga-Ferran El Catòlic, la triada pel jurat com a màxima representant de les festes josefines s'ha mostrat molt "contenta i emocionada" quan l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, ha pronunciat el seu nom en el tradicional acte de la Telefonada. "No m'ho esperava per a res, però espere fer-ho molt bé", ha manifestat Paula.

Amb l'elecció de la Fallera Major Infantil, les altres 12 candidates, que optaven a representar les Falles de València durant l'exercici 2022/2023, conformaran la Cort d'Honor Infantil. Així, les falleres que acompanyaran a Paula durant tot el seu mandat seran: Vera Pérez Corachán (Monestir De Poblet-Aparicio Albinyana), Daniela Font Igual (Progrés-Teatre De La Marina), Sofía Galve Pocoví (Nador-Miraculosa), Paula Abel Martínez (Carrera De Malilla-Illa Cabrera), Carla Tomás Sánchez (Glòria-Felicitat-El Tremolar), María Elena Blanquer Muñoz (Ribera-Convent De Santa Clara), Beatriz Simón Molina (Indústria-Sant Just i Pastor), Olympia García García (Pi I Margall-Arturo Cervellera), Lara Vizcaíno Moreno (Plaça del Pilar), María Requeni Gómez (Maties Perelló-Lluís De Santàngel), Daniela Segura Mora (Convent De Jerusalem-Matemàtic Marzal) i Daniela Tirado Romero (Pare Santonja-Cardenal Benlloch).

L'acte de la Telefonada ha arrancat aquesta vesprada, a les 19.00 hores, amb un Ple Extraordinari de la Junta Central Fallera al Saló de Cristall de l'Ajuntament de València. A continuació, ha donat principi l'assemblea extraordinària de presidents de falla en l'hemicicle municipal on l'alcalde Joan Ribó, juntament amb el regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha procedit a la lectura de l'acta del jurat revelant, així, el nom de la Fallera Major Infantil de València 2023.

Paula Nieto Medina serà proclamada demà, dimecres 19 d'octubre, en un acte que arrancarà a les 19.00 hores, en l'hemicicle municipal, i que es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç: https://www.valencia.es/es/cas/ayuntamiento/plenodelayuntamiento.

Destacats