XVI Volta a Peu al Cabanyal: penúltima cita del XII Circuit Divina Pastora de Carreres Populars

La carrera se celebrarà el diumenge que ve

Guardar

cabanyal
cabanyal

La Volta a Peu al Cabanyal, organitzada per la Germanor del Santíssim Crist del Salvador, penúltima prova del XII Circuit Divina Pastora de Carreres Populars, celebra diumenge que ve 6 de novembre, la seua XVI edició, consolidada com una de les carreres amb major participació del circuit.

Lluny queden els 460 inscrits del 2000, any de la seua incorporació a l'I Circuit de carreres populars. També els canvis de distància i fins i tot l''any sabàtic' que es va prendre la prova en 2012, després del qual va tornar amb més popularitat i més de 5.000 inscrits en les tres últimes edicions.

Esta novena prova pot decidir la classificació general del XII Circuit Divina Pastora en categoria femenina, que lidera Raquel Landín amb prou faenes 87 punts de renda sobre Pilar Villaplana. Ambdues a més han guanyat ja esta prova: en tres ocasions Landín, una Villaplana. Lluita tancada també en la classificació per equips, liderada per Mediterrania, per davant de Metaesport i Crespo Cronorunners. En xics, el líder provisional és Salvador Crespo, per davant d'Antonio Barberán i David Rodríguez.

Amb eixida i arribada en l'Avinguda Els Tarongers, els corredors han de completar 5.800 metres recorrent algunes de les zones més emblemàtiques del barri, com els carrers Luis Peixó, Mediterrani, el passeig marítim o Isabel de Villena abans de tornar i encarar la que serà la recta de meta més llarga del circuit.

Destacats