València podria deixar de ser seu de la Copa Davis després de la decisió de Gerard Piqué

La Copa Davis de tenis a València queda en l'aire després de la ruptura entre l'empresa Kosmos i la Federació Internacional de Tenis

Guardar

Gerard Piqué
Gerard Piqué

La celebració de la Copa Davis de tenis a la ciutat de València durant els pròxims anys està en l'aire després de la decisió presa per Gerard Piqué, gerent de l'empresa Kosmos, que gestiona l'organització d'aquest esdeveniment esportiu. I és que l'empresa que lidera l'exfutbolista ha trencat les negociacions amb la Federació Internacional de Tennis (ITF), després de no arribar a un acord en renegociar la quantitat fixa de 40 milions de dòlars per edició que sol·licitava la ITF perquè Kosmos seguira al comandament de la competició.

Un fet que deixa en l'aire la celebració dels partits de la fase de grups previstos en la capital del Túria durant els pròxims quatre anys. I és que la Generalitat Valenciana i Kosmos havien signat un contracte per cinc anys, celebrant-se ja la primera edició dins d'aquest acord el mes de setembre de 2022, amb Carlos Alcaraz com a principal reclam, en disputar-la com a número u del món.

Un esdeveniment molt positiu per a València

Després de fer-se oficial aquesta ruptura de les negociacions, l'Ajuntament de València aposta per "defensar l'interés general" i per continuar acollint "un esdeveniment que ha sigut molt positiu" per a la ciutat.

El regidor d'Hisenda i portaveu del Consistori, Borja Sanjuán, ha explicat aquest mateix matí sobre aquest tema que existia "un escenari preanual" per a la seua celebració en la capital del Túria. "Estava acordat per la Generalitat. València va albergar fa uns mesos, una eliminatòria i va ser un complet èxit", ha afegit l'edil, que considera que "tothom està d'acord que és una bona notícia que s'albergara eixa semifinal de la Copa Davis".

En aquestes hores, la Delegació d'Esports de l'Ajuntament de València i la Generalitat treballen per a evitar que aquesta ruptura de les negociacions implique "que es trenque amb la presència de la Copa Davis a la ciutat de València", ha anunciat Sanjuán.

Arxivat a:

Destacats