Setmana de basket de la mà del València Basket

Valencia Basket t’oferix “un pla al dia” del dimecres al diumenge

Guardar

un-plan-al-dia-jpg-if
un-plan-al-dia-jpg-if

Estem en setmana d'actes a Valencia Basket, amb diversos punts d'interés perquè tots els aficionats valencians tinguen quelcom que fer cada dia relacionat amb el bàsquet. T'oferim una agenda repleta d'actes d'ací al diumenge, que començarà i acabarà amb dos partits en la Fonteta. Setmana de basket!

 

Dimecres: Valencia Basket - Lokomotiv Kuban

Fonteta, 20:30 hores

Últim partit de la primera fase de la 7Days Eurocup, classificatòriament Valencia Basket no posa res en joc. Sant Miquel patrocina el partit, i entre les seues accions està, un concurs per a guanyar un any de cervesa gratis i regalar cervesa per a tota la Fonteta si arribem a 100 punts i guanyem el partit.

 

Dijous: Presentació del llibre "Memorias Vividas"

C/ José María Haro, 51. 12:00 hores

El periodista Miquel Ángel Forniés presenta el seu llibre a València en el que compte les seues experiències després de molts anys vivint el bàsquet. Una cita en la Libreria Clarión de València que comptarà amb membres del primer equip del València Basket. Entrada lliure.

 

Divendres: Presentació exposició 30 Aniversari en MN4

Centre Comercial MN4. Hora per concretar

L'exposició que commemora 30 anys del València Basket es desplaça fins al Centre Comercial MN4, en un acte en què es desvelaran noves sorpreses sobre el nostre 30 aniversari i que li comptarà amb membres del primer equip del València Basket. Entrada lliure.

 

Dissabte: València Basket - Laboratoris Ynsadiet Leganés

Lliga Femenina 2. Pavelló de la Malva-rosa, 19:15 hores

El nostre primer equip femení torna a casa per a afrontar un nou partit de Lliga Femenina 2 i ho fa davant del potent equip madrileny que arriba com a líder. La Malva-rosa ha de ser un fortí per a tractar d'aconseguir la victòria. Vine a animar! Entrada lliure.

 

Domingo: València Basket - Iberostar Tenerife

Fonteta, 18:30 hores

I tancarem la setmana amb un autèntic partidàs, el que enfronta al segon de la Lliga Endesa, Iberostar Ternerife, amb el tercer, València Basket. Un partit dels grans per als que esperem tornar a omplir la Fonteta.

Destacats