Pedro Martínez: “Iberostar Tenerife no està segon per casualitat”

El tècnic taronja reconeix que el seu rival està fent una temporada fantàstica

Guardar

img_2050
img_2050

L'entrenador de Valencia Basket, Pedro Martínez, ha assenyalat en la roda de premsa prèvia al partit de la jornada 13 de la Liga Endesa davant el Iberostar Tenerife (diumenge 18, 18:30h, Fonteta, #0) que s'enfronten “davant un rival que està fent una temporada fantàstica, competint en totes les pistes, en moltes d'elles guanyant com en la pista del Baskonia fa dues setmanes. És un equip molt bé construït, amb alguns jugadors joves que estan anant cap a dalt i uns altres que estan amb una edat molt bona, amb un coneixement del joc i de la Lliga molt gran com San Miguel, Fran Vázquez o Bogris, que porta ja un temps jugant a gran nivell. Res és casualitat, si estan tan a dalt en la classificació i van líders en la seua competició europea és clar que és perquè és un equip ben construït, que juga bon bàsquet, que estan ben entrenats i segur que les dificultats van a ser grans”

El tècnic taronja ha recalcat que valencians i aurinegres “som dos de les millors defenses de la Liga Endesa, la qual cosa vol dir que va a ser un partit dur. No va a ser un partit d'anotació fàcil, no crec que vegem la millor anotació de cap dels dos equips perquè normalment els equips que defensen bé fan que el ritme del partit siga un ritme bo per a la defensa i no per a l'atac. Cal esperar un partit travat, un partit difícil, de pocs punts, i en el qual cada xicotet detall d'atac i de defensa va a ser molt important”

L'entrenador taronja ha volgut tindre també un record per a Javier Beirán, lesionat de llarga durada la setmana passada i que va ser jugador seu en una etapa anterior en el Herbalife Gran Canària per a destacar que este aler madrileny “estava jugant el seu millor bàsquet i tant de bo que torne ràpid i estic segur que va a poder seguir en eixe nivell. Les lesions són sempre el pitjor que hi ha en el bàsquet”.

Destacats