La Prèvia: Levante UD vs Real Zaragoza (Hui, 20.00 hrs)

El Levante cerca seguir sumant en la Lliga 1|2|3 davant l’altre punter

Guardar

Levante UD vs Real Zaragoza
Levante UD vs Real Zaragoza

Després de caure eliminat en la Copa del Rei amb el Cádiz per 3-2 en penals, en el Ramón de Carranza, el Levante enfronta als aragonesos per a seguir amb el bon començament de campanya. Els granotes vénen d'empatar 1-1 el cap de setmana passat contra el Nàstic, mentre que el Zaragoza va véncer a casa al Huesca per 1-0.

Aquest duel de la quarta data té bastant morbositat, ja que tots dos conjunts van ser eliminats de la Copa del Rei amb un equip de bastants suplents (el Zaragoza a les mans del Valladolid) i ocupen el primer lloc de la classificació amb estadístiques exactament iguals: 7 punts, 2 partits guanyats i 1 perdut. Per a cadascun és la primera gran prova d'aquesta temporada, la que els encastellarà en el més alt o els mantindrà equiparats de cara a la cinquena data.

Si es tracta del suport de l'afició, el Levante solament sap de bones notícies.  Dijous passat el club va anunciar que es van superar els 14.000 abonats, un nombre inusual en la Divisió de Plata.

Pel costat esportiu, si bé la derrota enfront del Cádiz va calar profund, Muñiz i el seu planter estan preparats per a seguir lluitant i guanyant en la Lliga. Així, entrenen amb equip complet després de l'arribada de Remiro des de la Sub21 i Abraham, que es recupera.

L'atac que pararà Luis Milla, amb Ángel com a estendard i golejador de la Lliga 1|2|3, podrà trencar la fèrria defensa del Levante representada per Postigo i Chema, qui va marcar el cap de setmana passat. O no podrà... almenys si el tècnic no idea una bona estratègia i els seus jugadors de darrere fan bé les coses.

Després d'ensopegar davant el Cádiz, l'entrenador creu que el partit va constituir un ensenyament important. Amb eixa moral optimista arriba amb el seu equip a aquest partit, en una Segona Divisió que probablement té un nivell de competitivitat i exigència major que la Primera Categoria. "No crec que entre els equips de Segona hi haja favorits, hi ha igualtat en totes les trobades i qualsevol rival ens pot guanyar. En els partits de Segona hi ha sorpreses", va expressar un modest Muñiz.

Amb aquest teló de fons arriben a aquest examen valencians i aragonesos, en un partit que, si es mira el rumb que han compartit, serà el més atractiu de la jornada.

Destacats