La cantera del Valencia CF també es prepara per a la nova temporada

El Valencia CF aferma la filosofia de la seua escola.

Guardar

escuela valencia
escuela valencia

Entrem en el mes d'agost... per a molts més de vacances, per a uns altres suposa la volta al treball. No obstant això, per a tots el mes d'agost és com una preparació a la vida nova: Setembre. Sí, el nové mes del calendari és l'inici de tot: volta a l'escola, volta a les temporades esportives, inici dels col·leccionables... pot ser que es comencen més coses al setembre que en el mateix mes de gener.

Els clubs esportius estan immersos en la voràgine de fitxatges i en la pretemporada pròpiament aquesta. Però no només els primers equips passen per aquesta fase. Les escoles esportives i els equips amateur també viuen aquests moments de canvi, compra/venda i preparació. No obstant això, el Valencia CF va finalitzar la passada campanya assegurant-se que les bases seguien el mateix camí marcat durant una temporada plagada de bons resultats.

D'aquesta forma, Curro Torres, Cristian Todo i Miguel Ángel Ferrer 'Mista' van ser renovats en els seus càrrecs com a entrenador del filial, el femení i el juvenil A respectivament. A ells se'ls sumisca Jorge López, que va ser jugador del primer equip en la reeixida campanya del doblet de Lliga i Copa de la UEFA. López es farà càrrec de l'infantil B.

La passada temporada va ser qualificada pel director de l'acadèmia, José Ramón Alesanco, com una campanya de treball fonamentalment la peça clau del qual van ser els entrenadors de qualitat amb els quals s'ha explicat. El projecte, iniciat fa escassament un any, està pensat per implantar un model propi en el València, un model amb el qual s'aconseguisquen molts anys d'èxits. L'arribada d' Alesanco al club va suposar la creació d'un organigrama amb les persones més adequades per a cadascun dels seus càrrecs, així com un ordre i un control sobre totes les facetes de l'Acadèmia.

Basant-se en aquesta filosofia l'organigrama de la propera campanya va quedar configurat per Miguel Ángel Ferrer Mista, tècnic del Juvenil A de Divisió d'Honor, Javi Sanchis del Juvenil B, Miguel Grau del Cadet A, Emerson Esteve del Cadet A Fundació, Paco Conca del Cadet B, Mario Fernández de l'Infantil A, José Luis Bravo de l'Infantil A i Jorge López, que s'estrenarà en la banqueta de l'Infantil B.

Arxivat a:

Destacats