Griezmann i l’Atleti desactiven les armes valencianistes

Guardar

Atleti Valencia
Atleti Valencia

[match id=501 template=futbol]

Decebedora ha sigut l'última visita del Valencia al Vicente Calderón, que la pròxima temporada no serà l'estadi del Atleti. Els de Simeone van començar amb la urgència de lluitar per llocs de Champions; el Valencia, amb la necessitat de confirmar la seua millora.

Atleti Valencia jornada 26 3-0Als 9' els madrilenys obrien el marcador després de perdre la pilota en atac i una combinació entre Gabi i Griezmann, que va definir amb força per a superar a Alves i va inaugurar la supremacia del Atleti en este duel.En la primera part els del Túria no van arribar amb vertader perill ni una sola vegada, mentre cada atac dels locals significava un maldecap per a Voro, que veia als seus dirigits anul·lats per la fortalesa defensiva blanquirroja.

Als 47' del segon temps Gameiro, amb un desviament en el peu de Mangala, va marcar el 2-0 després d'una passada de Filipe Luis que des dels moments inicials sepultava les intencions del Valencia, desaparegut davant el poder rival.

L'Atlètic Madrid és l'equip amb la millor capacitat de resistència de la Lliga. Per a superar-la, Voro va respondre en recórrer a Santi Mina, que tornava de la seua lesió, i Bakkali per a lliurar-ho tot en un partit molt difícil d'abordar. Però les coses no van canviar: la defensa va cometre dos errors seguits i solament per sort això no va significar més desavantatge en el marcador.Atleti Valencia jornada 26 3-0

Amb el seu gol en els 82', l'Atlètic va demostrar que, si es tracta de desactivar als seus contrincants a casa, la fórmula està escrita des de molt abans de trobar-se amb els seus oponents. I, al mateix temps, si la idea és que funcione l'artilleria, Griezmann és part indiscutible de l'equació. El francés és l'última baula del gran equip que comanda el Cholo i l'artífex d'esta victòria.

Destacats