La II Festa de l'Esport Femení inunda València aquest diumenge

Coincidint amb la Carrera de la Dona, la plaça de la Verge acollirà xarrades i classes de ioga, pilates i cubbà

Guardar

Classe de Pilates a València
Classe de Pilates a València

La II Festa de l'Esport Femení inunda València aquest cap de setmana amb multitud d'activitats a l'aire lliure per a totes les edats. Aquest diumenge 23 d'abril, des de les 11 hores del matí fins a les 20 hores de la vesprada, la plaça de la Reina celebrarà diversos esdeveniments gratuïts destinats a impulsar l'esport femení en la capital del Túria. Aquesta cita de l'esport femení coincideix amb la Carrera de la Dona, la "Marea Rosa", celebrada en els Poblats Marítims aquest diumenge.

Al llarg de la jornada se succeiran les xarrades a esportistes d'elit i diverses masterclass de pilates, ioga i cubbà, totes elles promogudes des de l'Associació Nacional d'Entrenadors de Pilates (ANEP) amb tal de visibilitzar la participació inclusiva i igualitària en el món esportiu.

El primer esdeveniment tindrà lloc a les 11 hores, amb entrevistes a esportistes d'alt nivell i associacions que visibilitzen la figura de la dona en l'esport. Entre les 14 i les 16.30 hores hi haurà un descans de les activitats, amb tal d'evitar les majors hores de sol, les quals es reprendran amb la masterclass de pilates fins a les 17.15, organitzada pel centre valencià especialitzat APTA Vital Sport, oberta a qualsevol que desitge participar i porte amb si una estoreta. Després del pilates, hi haurà una altra classe de ioga de 17.15 a 18 hores, i una masterclass de cubbà de 19 a 20 hores, totes elles en la plaça de la Verge de València.

A més, els clubs i les federacions de la ciutat aprofitaran l'ocasió per a promoure l'esport entre les participants, així com promocionar les activitats que aquests ofereixen i donar-se a conéixer. Podran trobar-se els estands distribuïts per tota la plaça de la Verge, juntament amb porteries, canastres, camps d'hoquei, pistes de pàdel, parkour, xarxes per a pàdel, matalassets per al rugbi, zona de bat de beisbol, taulers d'escacs o tatamis per a judo, a la disposició dels i les assistents.

Algunes de les entitats presents en aquesta jornada de l'esport femení celebrada a València són les següents: la Federació de Rem, la Federació de Judo, la Federació Rugbi juntament amb el CAU València, la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, l'Associació de Colpbol, la Federació de Pádel, el Club de Beisbol i Sofbol Pirates, Academy Motion (parkour), la Federació d'Halterofília, el C.D Malilla, Cordes ToBukao, els clubs d'esgrima Marítim i el C.I Àgora, el CB Petraher, el Waterpolo UPV i el Waterpolo Túria, l'Associació Let's Grow de ball urbà, el Club de Bàdminton Sant Fernando i la Federació d'Esports de Muntanya, entre altres.

Destacats