Esteban Saveljich: “Qualsevol li pot guanyar a tothom”

El nou fitxatge arriba al Levante amb experiència en la Divisió de Plata

Guardar

Esteban Saveljich
Esteban Saveljich

Sergio Postigo i Chema Rodríguez són els dos defenses que van arribar per a reforçar la línia defensiva del Levante i ara, amb l'arribada d'Esteban Saveljich, és evident que la directiva granota aposta per l'experiència en la defensa en una competència que és molt diferent a la primera categoria. El jugador ja va estar en l'Almeria per una temporada i va jugar 17 partits. Sap per què està ací i per què ho van portar.

“Em va tocar arribar a l'Almeria en una situació molt difícil, no estaven ben ni el club ni en l'àmbit futbolístic”, va afirmar. “Em vaig trobar amb una divisió molt parella en què cada partit és únic (…) Qualsevol li pot guanyar a qualsevol”.

El futbolista, que va començar la seua carrera en el Racing Club d'Avellaneda, té prou ganes d'aportar en el Levante en la seua meta a l'ascens. Així ho expressa: “Les ganes que tenien que jo vinguera crec que va ser el principal per a posar una miqueta més de cadascun (...) Per sort es va donar i ara ja estem ací”.

També va tenir paraules per al partit que el Levante va guanyar al Numància en Sòria el diumenge passat: “Em van dir que va ser un partit dur, un partit típic en segona divisió, que cal estar ben parat arrere”, va asseverar confirmant el seu coneixement de la Divisió de Plata.

“M'ha dit que tracte de posar-me ben físicament per a estar al dels meus companys. El dia que em toque donar el millor i estar a la seua disposició per al que ell em demane”, va dir Saveljich referint-se al seu entrenador, confirmant que ja ha conversat amb Muñiz i sap el que vol d'ell.

També va tenir paraules per al seu estil de joc en l'àrea, on li agrada comunicar-se i recolzar als seus companys: “Serietat i professionalisme, crec que és una de les característiques que més tinc. Tracte també d'ajudar als meus companys (…) mitjançant el diàleg, mitjançant parlar en la pista per a posicionar-los, per a posicionar-me”.

El defensa té nacionalitat montenegrina així que no ocupa plaça d'estranger. En el mateix plan, va ser convocat per Ljubiša Tumbaković, entrenador de la selecció de Montenegro, per al duel classificatori contra Romania el pròxim 4 de setembre.

Destacats