El Valencia vol superar la crisi contra l'Espanyol de Quique

Guardar

vlcespan
vlcespan

[match id=418 template=futbol]

Quan hi ha una crisi en procés, els partits no deixen de succeir-se. El temps no para. És llei de vida: tots els colps van a la ferida. Així va ser amb el gol en l'últim minut del Celta en Balaídos i l'equip de Voro intentarà que no siga així esta vegada.

Sense Rodrigo, lesionat per tres mesos, ni Mangala, sancionat, però amb la volta de Ezequiel Garay i la inclusió de Vinicius, que va marcar en Copa, el Valencia eixirà a cercar el partit en un Mestalla que es vestirà de globus taronja.

Voro va anunciar en la roda de premsa que necessiten el suport de l'afició i que tots hauran de guanyar-li a l'Espanyol. Quique Sánchez Flores, sense deixar de reconéixer l'amistat de l'entrenador blanquinegre i les seues capacitats, va comentar que seria un partit difícil contra un equip que sap que està en crisi, encara que manque de més informació sobre assumptes interns.

L'Espanyol, en el lloc 11 de la classificació, tampoc la té molt fàcil, perquè perd a Piatti, qui no està convocat per un tema de contracte, al brasiler Baptistao i a Víctor Sánchez, lesionats.

Les absències en els dos equips i el fet que tots dos entrenadors siguen valencianistes i antics coneguts asseguren l'espectacle d'hui. Caldrà veure què succeeix en el camp.

El partit es juga a les 12.00 hrs a Mestalla.

Destacats