El Valencia rep al Màlaga sense l'element Nani

Guardar

Valencia CF vs Málaga CF
Valencia CF vs Málaga CF

[match id=368 template=futbol]

Prandelli té tres desafiaments a solucionar. En primer lloc, l'absència de Nani (problema muscular), qui probablement serà reemplaçat per Santi Mina o Bakkali per a aprofitar a Munir com 9. Així, la titularitat i sobretot l'acompliment d'este és el segon repte.

El tercer dels problemes és la lesió de Enzo Pérez, que arrossega una molèstia amb volta que encara és desconeguda. Probablement l'italià haja de recórrer a Medrán, el seu reemplaçament en la victòria per 1-3 contra el Leganés en Butarque per la Copa del Rei. En la mateixa competició, el Màlaga va perdre per 2-0 davant el Còrdova.

Amb això, el València dels 11 punts ha de rebre a eixe Màlaga que també té una pèrdua important: Sandro, el golejador del conjunt de Juande Ramos. L'equip andalús marxa en la posició 11 i vol pujar per a aconseguir els llocs en una campanya que ha tingut entre els seus últims episodis un empat amb elBarcelona i una victòria 4-3 contra el Dépor.

Com el Granada va véncer al Sevilla en un partit inèdit si es considera el seu acompliment de lliga, la zona roja de la classificació està més a prop per a l'equip del Túria. Si l'equip —amb baixes i tot— aconsegueix sumar de tres davant els malaguenys escaparà d'a abaix però no afectarà molt la seua sort.

El triomf davant el Leganés podria canviar la mentalitat dels jugadors en motivar-los per a fer un bon partit davant el Màlaga. Ara com ara, això cap dins de les possibilitats més que seguir una lògica de causa-efecte. "Tots els partits serveixen per a capgirar situacions", va dir Prandelli en una conferència de premsa en la qual també es va referir al mercat d'hivern. Vinicius, qui tornarà del Recife, és un d'eixos protagonistes.

El partit es juga esta nit a les 20.45 hrs i València Extra estarà a Mestalla per a transmetre en directe i lliurar tota la informació relativa a la trobada.

Destacats