El València Basket inicia la seua pretemporada el proper 22 d'agost

Guardar

Valencia contra el Tau
Valencia contra el Tau

Ja es coneixen alguns dels detalls de la pretemporada taronja, que tindrà el seu inici el dilluns 22 d'agost i que explicarà per començar amb els jugadors que no es troben concentrats amb les seues respectives seleccions nacionals. Els homes de Pedro Martínez jugaran un total de huit partits de pretemporada abans de l'inici de la competició oficial.

La pretemporada començarà amb les habituals proves analítiques, després de les quals està marcat el 22 d'agost com el dia triat per al retorn al treball de l'entitat taronja amb un primer entrenament del col·lectiu.

Després dels primers dies de treball a les ordres de Pedro Martínez, l'equip taronja es posarà a prova amb una agenda de compromisos de pretemporada que començarà el diumenge 28 d'agost, dia en el qual el nou projecte taronja saltarà a la pista del Pavelló Municipal Ciutat de Castelló per mesurar-se al TAU Castelló (equip de LEB Or) a les 19:00 hores.

A més d'aquest primer xoc de preparació, el calendari de la pretemporada taronja constarà d'altres set partits de preparació abans d'arrencar la lliga. El Club anunciarà més endavant la resta de rivals als quals s'enfrontarà i els llocs que visitarà durant la seva preparació.

Com ja és tradició, València Basket es presentarà davant la seua afició en la Fonteta en la XXIII edició del Trofeu Ciutat de València, que està programat per al diumenge 25 de setembre, amb un horari i davant un rival encara per determinar.

Destacats