El Levante conserva la seua ratxa en el Ciutat

Els granotes vencen per 3-2 al Real Valladolid en un complicat partit

Levante vs Real Valladolid

[match id=155 template=futbol]

Al Levante no hi ha qui ho pare. Ahir va guanyar novament en el Ciutat de València i es va consolidar en el primer lloc de la classificació amb 19 punts, ara en solitari després que Lugo els aconseguira el dissabte.

A pesar que van començar a baix en el marcador amb un gol en pròpia porta d'Iván López als 4', sembla que els granotes coneixen els seus arguments i l'obligació d'acabar els seus partits amb un triomf. Va passar mitja hora des d'eixe error i Roger, el de sempre, va prendre amb l'esquerra un centre d'Abraham i va aconseguir l'empat.

Els de Valladolid van arribar a València a respondre a les expectatives de Muñiz, qui sabia que s'enfrontava amb un dels bons equips del futbol espanyol. Més enllà que el marcador es va obrir per eixe infortuni en el qual Postigo i López van protagonitzar una pel·lícula digna del cinema de l'absurd, els val·lisoletans van començar el partit amb més força.

Després de l'empat de Roger, els visitants van continuar amb el domini però van mancar de perill. Així, es va acabar la primera part d'aquest duel que, en tornar després del descans, va posar el millor de si. Morales va prendre la seua posició amb mestratge i va haver-hi un intent de Roger, salvat per la defensa del Valladolid.

Muñiz dirigeix al Levante amb perfecció i sempre necessita més; era clar, no podia escapar-se el partit en el Ciutat. Així, als 60', després d'un servei de banda de López, la va prendre Jason de primera i va aconseguir el 2-1.

Faltaven solament 15 minuts i Jorge Figueroa Vázquez va apuntar el punt penal. Va ser Roger l'encarregat de generar el 3-1 amb un tir que va batre al porter Becerra. El Levante, que havia començat perdent, va remuntar i amb molta gràcia. Però la cosa no acabava ací. A quatre minuts del final Balbi va començar un atac per a Valladolid que va tenir com a destinació les cames d'Ibán Salvador, el responsable del 3-2 definitiu del partit.

L'expulsió de Lerma als 91' quedaria com una anècdota aombrada pel nou triomf dels d'Orriols en el seu estadi, davant 12 298 seguidors. Amb això, Muñiz i els seus es preparen per al partit contra l'Almeria del cap de setmana vinent i, per descomptat, segueixen escalant i coquetejant amb l'ascens.