València Activa ofereix formació gratuïta per a emprenedors

S'oferirà formació a mesura de set setmanes de durada

Guardar

valencia- Activa.
valencia- Activa.

L'Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l'Ajuntament de València ha obert el termini d'inscripció per a participar en 'Càpsules per a emprendre', una iniciativa basada en cursos i tallers, completament gratuïts, que estaran dirigits a persones interessades a crear una nova empresa que necessiten formació multidisciplinària, així com a persones que ja han iniciat la seua marxa empresarial i necessiten aprofundir en alguna àrea o coneixement determinat. La iniciativa es durà a terme amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de València, i s'oferirà formació a mesura de set setmanes de durada en matèries bàsiques i necessàries per a la bona fi de projectes d'emprenedoria.

La responsable de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha destacat «la importància d'aquestes accions formatives, ja que permeten a qualsevol persona que ho desitge formar-se gratuïtament per a fer realitat els seus somnis i idees, fomentant al seu torn la creació d'ocupació i desenvolupant el model econòmic de la ciutat».

'Càpsules per a emprendre' engloba matèries diverses i multidisciplinàries com ara tributació, màrqueting, gestió d'empresa, habilitats comercials, coaching o gestió empresarial, una formació bàsica i necessària per a la bona fi de les idees o projectes d'emprenedoria.

El programa té caràcter modular independent, de manera que les persones interessades poden optar per realitzar totes les càpsules o únicament les que els resulten més interessants. El nombre màxim de participants en cada càpsula serà de 20 persones i s'exigirà un nombre mínim de participants per a la realització del curs.

Les inscripcions per a participar en les diferents càpsules es podran realitzar en la pàgina web de València Activa (www.valenciactiva.es) durant el mes de maig i juny, depenent de la data de realització de cadascuna d'elles.

SUPORT A L'EMPRENEDOR

Aquesta iniciativa formativa s'emmarca dins de l'oferta de programes, accions i ajudes per a emprenedors posada en marxa per la Regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic Sostenible de l'Ajuntament de València sota la marca València Activa, i amb l'objectiu de promoure la creació i consolidació de nous projectes empresarials i fomentar la figura de l'emprenedor.

A aquesta acció formativa se sumen servicis i programes com ara els espais de coworking, els punts d'Atenció a l'Emprenedor, les ajudes municipals per a la creació i consolidació d'empreses, el servici de transmissió empresarial 'Reactivem' o la xarxa d'emprenedors innovadors 'Vit Emprén'.

Gómez ha ressaltat el «compromís del consistori per convertir València en una ciutat d'oportunitats i enfortir l'ecosistema emprenedor innovador de la ciutat, convertint València en una ciutat referent en talent, inversió i tecnologia».

Destacats