Les oficines d'informació turística i Turisme València reben de nou la Q de qualitat

Guardar

premio Q Turismo
premio Q Turismo

L'Institut per a la Qualitat Turística (ICTE) ha lliurat en Fitur un diploma a les oficines d'informació turística gestionades per Turisme València, i un altre a València Turisme reconeixent la qualitat dels seus servicis. Amb estes noves certificacions, la Fundació obté per tercera vegada la marca Q per a les cinc oficines que gestiona directament (Aeroport, Ajuntament, Joaquín Sorolla, Port i Platja), segons la norma UNE-ISO 14785:2015, i per a València Turisme, segons la norma UNE-ISO 187005:2009. Turisme València va aconseguir per primera vegada la Marca Q en 2007, i des de llavors manté els certificats.

Segons ha explicat la primera tinent d'alcalde i presidenta de Turisme València, Sandra Gómez, “la Q de qualitat és la millor referència sectorial del rigor en la gestió, que en estos casos repercuteix directament en el servici al turista d'oci i al de congressos. Una estada satisfactòria en la ciutat, a més, és motiu de fidelització i de recomanació, les més potents eines de la destinació per a atraure més visitants”.

Homenatge a Vicente Blasco en Fitur

D'altra banda, la primera tinent d'alcalde i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez, i el director de la mateixa, Antonio Bernabé, han participat este divendres en l'acte organitzat en Fitur per la Confederació Espanyola d'Agències de Viatges, en col·laboració amb la Taula del Turisme, per a homenatjar a la figura de Vicente Blasco Infant. L'empresari valencià Vicente Blasco, que va morir el novembre passat, era una de les principals figures del turisme a la Comunitat Valenciana i del sector a nivell nacional, fundador de l'Agència de Viatges Europa Travel i patró d'honor de Turisme València i CEAV.
Destacats