La Conselleria d'Economia Sostenible i la Xarxa Enclau signen un conveni per promoure les finances ètiques i alternatives per a empreses d'economia social

Guardar

conveni
conveni

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha signat un conveni de col·laboració amb la presidenta de la Xarxa Enclau, Esther Roig, per a la promoció i gestió de les finances ètiques i alternatives per a empreses i entitats d'economia social.

D'aquesta manera es desenvoluparan accions de promoció i difusió de les finances ètiques i solidàries tant en el sector públic com en el privat, s'organitzarà un esdeveniment sobre l'economia solidària i les finances ètiques per difondre aquestes pràctiques i sensibilitzar a la ciutadania, es farà difusió del balanç social a través d'accions formatives a les empreses i a les organitzacions socials i es realitzaran també accions de networking per a emprenedors que busquen finançament per als seus projectes.

Aquestes actuacions seran subvencionades per la Conselleria d'Economia Sostenible amb un màxim de 40.000 euros i formen part de la ferma aposta que està fent per l'impuls de l'economia social i l'empreniment. Així, cal recordar que recentment el conseller Climent ha signat un conveni amb la Fundació Socialnest per al foment de l'emprenedoria social, que consisteix en projectes innovadors destinats a resoldre problemes socials urgents i també ha signat diversos convenis per impulsar l'empreniment científic.

Xarxa Enclau

Xarxa Enclau és un grup d'organitzacions socials valencianes que comparteixen la voluntat de promoure el finançament ètic i responsable. El seu objectiu és aconseguir un sistema socioeconòmic més just a través de la promoció i gestió de finances alternatives, ètiques i solidàries a la Comunitat Valenciana per mitjà del treball en xarxa de les persones i les organitzacions.

Destacats