L'Ivace aferma la seua condició de coordinador en la Comunitat Valenciana de la xarxa més gran mundial de suport a les pimes

Ivace ofereix a les pimes a través d'EEN Seimed un ampli catàleg de serveis europeus

Guardar

XIV Conferència Anual dels socis espanyols de la Enterprise Europe Network (EEN)
XIV Conferència Anual dels socis espanyols de la Enterprise Europe Network (EEN)

La directora general de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), Júlia Company, ha inaugurat a València la XIV Conferència Anual dels socis espanyols de l'Enterprise Europe Network (EEN)

L'EEN està impulsada per la Comissió Europea i és la major xarxa mundial enfocada a millorar la competitivitat de les pimes mitjançant la internacionalització, la innovació i la cooperació tecnològica i empresarial.

L'Ivace des de fa 14 anys, és l'encarregat de gestionar aquesta xarxa en la Comunitat i Múrcia a través del consorci EEN Seimed.

En la XIV Conferència, que després de dos anys ha représ el format presencial, ha participat més d'un centenar de personal tècnic europeu que presta serveis de competitivitat a les pimes espanyoles des dels seus respectius consorcis.

Durant dos dies les persones assistents abordaran el nou enfocament de la Xarxa EEN dins de la nova programació europea i que té com a repte reforçar la competitivitat de les xicotetes i mitjanes empreses i acompanyar-los en la seua transició cap a nous models de negoci més resilients, recolzats en la digitalització i la sostenibilitat.

Júlia Company ha insistit en la necessitat de continuar treballant de manera col·laborativa entre socis, sòcies i parts interessades "el que suposa una gran oportunitat per a aconseguir unes cotes d'excel·lència i eficiència com a consorci, reforçant el nostre posicionament en els nostres àmbits d'actuació regional".

Consorci Seimed

Les perspectives de treball a futur de Seimed estan lligades al compliment d'objectius de la Comunitat en el nou Horitzó Europa per a seguir aconseguit les mateixes cotes d'èxit que la Comunitat ha obtingut en Horitzó 2020 "en el qual ens hem posicionat entre les regions europees més competitives en el desenvolupament de projectes d'I+D+i" ha assenyalat Company.

A través de Seimed, l'Ivace ofereix a les empreses assessorament sobre normativa i polítiques de la UE, sobre cooperació internacional i per a accedir a programes i finançament de la Unió Europea.

Formen part del partenariat de Seimed el Consell de Cambres de Comerç; la Cambra de Comerç de València; la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (Redit); la Universitat d'Alacant; el Centre Europeu d'Empreses Innovadores de València (CEEI) i la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), així com la seua oficina europea.

Arxivat a:

Destacats