Colomer presenta a Madrid l'estratègia de la Generalitat per a impulsar els festivals musicals com a producte turístic

Guardar

Francesc Colomer participa en la 'Jornada sobre la industria de la música en vivo'
Francesc Colomer participa en la 'Jornada sobre la industria de la música en vivo'

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha presentat a Madrid l'estratègia de la Generalitat per a impulsar els festivals musicals com a producte turístic en la 'Jornada sobre la indústria de la música en viu', que organitza la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE) i l'Associació de Representants Tècnics de l'Espectacle (A.R.T.E).

En concret, Francesc Colomer ha participat en la taula redona 'El paper de l'administració en la música en viu', al costat de responsables en matèria turística i cultural d'altres administracions.

Colomer ha destacat que en la Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat de la Comunitat Valenciana "els festivals es reconeixen com ben turístic de primer ordre, es consagren com a producte turístic al nivell d'uns altres com les platges, i s'insta la resta d'administracions a prendre'l en consideració".

El responsable de Turisme també s'ha referit al treball que es realitza des de la Comunitat Valenciana per a impulsar els festivals musicals. Així, ha recordat que des de la Generalitat "hem impulsat les marques turístiques Mediterranew Musix i Mediterranew Fest".

En aquesta línia, Colomer ha explicat que "Mediterranew Musix és la nostra marca des de la qual contribuïm al fet que aquests esdeveniments de música en viu succeïsquen". A més, ha afegit que des de Turisme i a través de Mediterranew Musix "fem formació, promoció, incentius i contribuïm per a coordinar la celebració dels festivals en la Comunitat Valenciana".

El secretari autonòmic de Turisme ha posat l'accent que "un festival és una benedicció" i ha remarcat la importància dels festivals com a "motor turístic de la Comunitat Valenciana". A més, Colomer ha advocat per continuar treballant per a "impulsar la tecnologia, que ens ajudarà a resoldre molts problemes de convivència i presa de decisions".

Al llarg d'aquesta jornada, l'objectiu de la qual és posar sobre la taula el potencial que té la música en viu al nostre país, participa també el director d'Intel·ligència Turística de la Comunitat Valenciana, Mario Villar, qui exposarà el nou model de 'Festivals Intel·ligents'.

Destacats