Així serà el Bo Viatge 2024: desestacionalitzat i amb estades reduïdes per a arribar a més gent

La Generalitat treballa per a reconfigurar el sistema d'ajudes del Bo Viatge i inclourà complements turístics

Guardar

Platja de la Comunitat Valenciana
Platja de la Comunitat Valenciana

El Consell treballa per a llançar una nova edició del Bo Viatge CV de cara a 2024 amb l'objectiu de reformular i millorar una proposta exitosa i seguida per part de la ciutadania en les seues edicions anteriors. Així, des de la Generalitat Valenciana es busca reconfigurar el sistema i incloure complements, tot això malgrat la baixada de la partida pressupostària destinada a aquesta ajuda.

Concretament, el pressupost de 2024 contempla una rebaixa de 2,5 milions d'euros per al Bo Viatge. Malgrat això, la intenció és continuar amb aquesta ajuda que permet incentivar la demanda interna de serveis turístics prestats en la Comunitat Valenciana, en períodes d'estacionalitat, de persones residents en el territori valencià, a través d'una ajuda directa del 60% del cost dels serveis subvencionables.

Bo Viatge CV 2024

Almenys, això ha sigut així fins a la data, ja que s'acosten canvis importants. Un d'ells és la intenció d'incloure una desestacionalització, sent més flexible el calendari per a realitzar els viatges. Així mateix, la reformulació de l'ajuda del Bo Viatge 2024 es basarà en la finalitat d'arribar a més gent beneficiària. Per a això, s'està estudiant un format d'estades de menys temps, que permeta ampliar l'oferta a un major nombre de persones.

Finalment, es compensarà la rebaixa del pressupost amb el llançament de productes complementaris al bo. "Hem iniciat un repensament per a ser més competitius, no és un assumpte d'uns euros a dalt o a baix en el pressupost", ha anunciat el president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, durant la fira internacional World Travel Market (WTM) que se celebra aquests dies a Londres.

Carlos Mazón, durant la fira internacional World Travel Market (WTM)
Carlos Mazón, durant la fira internacional World Travel Market (WTM)

Campanya promocional

Mazón ha encapçalat dues jornades de treball en World Travel Market, on ha acudit acompanyada de representants del sector i d'altres administracions, amb representació de set marques turístiques valencianes: Benidorm, Visit València, Castelló, Costa Blanca, Elx, Alacant i València Turisme. Al llarg del certamen, tots ells han mantingut prop de 300 reunions, han presentat l'estratègia de sostenibilitat turística de la Comunitat i han incidit en el missatge de regió lliure de taxes turístiques.

La participació en WTM complementa la campanya promocional posada en marxa el passat 31 d'octubre per a atraure el turista britànic, principal mercat de la Comunitat Valenciana, que inclou publicitat en premsa, revistes i suplements, i promoció en mitjans digitals i en suports físics com a taxis i autobusos que circulen per la ciutat de Londres, amb una inversió de 600.000 euros.

Arxivat a:

Destacats