València fa CLEC: arriba a l'Hemisfèric el festival de moda que aposta per la sostenibilitat i els joves talents

La tercera edició del CLEC Fashion Festival es celebrarà el 28 i 29 d'octubre i les entrades ja estan a la venda

Guardar

Un grup de models desfila per una pasarel·la de moda
Un grup de models desfila per una pasarel·la de moda

El món de la moda torna a tindre un lloc destacat en la ciutat de València on poder desenvolupar i donar regna solta a la seua creativitat gràcies al CLEC Fashion Festival. La tercera edició del CLEC Fashion Festival, organitzat per l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (DIMOVA), aterrarà a la fi d'aquest mes d'octubre en la ciutat del Túria. Concretament, es durà a terme divendres i dissabte 28 i 29 d'octubre en l'Hemisfèric.

Les entrades per al CLEC ja es troben a la venda en la seua pàgina web oficial i encara que els abonaments a preu de llançament ja s'han esgotat, els tíquets que donen accés als dos dies del festival es poden adquirir a partir de 29,90 euros.

L'Hemisfèric de València
Hemisfèric

Així, CLEC pretén convertir-se en un espai on la moda compartisca protagonisme amb l'art, la fotografia, la música o fins i tot la cuina. Precisament, una disciplina artística, com és la culinària, que en la passada edició va congregar a grans noms de la nostra gastronomia entre els quals es troben Begoña Rodrigo, Mar Soler o Nacho Romero.

Les desfilades també seran unes dels activitats claus durant els dos dies que durarà el festival. I, a pesar que encara no es coneixen aquells dissenyadors les peces dels quals pujaran a la passarel·la del CLEC, es preveu que siguen grans referents de l'àmbit fashion, ja que en la passada edició el públic va poder assistir a les desfilades de signatures com Custo Barcelona, Ágatha Ruiz de la Prada, Dolores Cortés o Isabel Sanchís.

A més, CLEC busca incentivar el consum de moda sostenible i allunyar als consumidors del conegut com fast fashion presentant una nova forma de vestir moda basada en la inclusió, el respecte al medi ambient i als processos productius del sector tèxtil. És per això que els joves talents també seran un dels punts forts del festival i dissenyadors amb marques pròpies com Alineo Studio, Laila Latorre, Fabiola Ricci i Genis Betrian exposaran els seus dissenys el 28 i 29 d'octubre en l'Hemisfèric de València.

Arxivat a:

Destacats