Més de 95.000 figures componen L'Iber, el Museu dels Soldadets de Plom

L’Edat Mitjana, personatges de còmic o la Batalla d’Almansa estan representades en aquesta exposició

Guardar

museo liber
museo liber

Si eres amant de les miniatures, no pots deixar de visitar 'L'Iber, Museu dels Soldadets de Plom', el museu més gran de miniatures històriques, en el qual xiquets i adults tindran l'oportunitat de contemplar algunes de les escenes més importants i famoses de la història.

museo liber Foto: facebook.com/museoliber

Aquesta original exposició compta amb més de 95.000 peces, que estan dividides en 15 sales, com la Sala Prehistòria, la Sala Napoleó, la Batalla d'Almansa, l'Edat Mitjana, la Ruta de la Seda o les Guàrdies Espanyoles, entre moltes altres. Una oportunitat perfecta per a aprendre la història i costums de València, com per exemple amb la representació de la processó del Corpus Christi.

Així mateix, en la sala dedicada a la vida quotidiana, els visitants gaudiran de la representació no solament de personatges de còmic mítics, com Tintín, Lucky Luke, Asterix i Obelix, Mafalda o Mortadelo i Filemó, sinó també de personatges de cinema, com Drácula, personatges de Disney, Terminator o Robocop.

Aquesta exposició, que reuneix la col·lecció més gran del món de figures, està situada en el carrer Cavallers, en l'antic palau que va ser residència del Marqués de Malferit, i pot ser visitada els dissabtes d'11.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores, i els diumenges d'11.00 a 14.00 hores.

Destacats