Més de 60.000 espectadors han vist la pel·lícula 'Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D' des que s'estrenara en l'Hemisfèric

Guardar

Dinosauri
Dinosauri

L'aventura que viuen dos joves 'Pachyrhinosaurus' a finals del Cretaci en la pel·lícula 'Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D' ha tingut més de 60.000 espectadors en sis mesos, des que es va estrenar el mes de juliol a l'Hemisfèric. Per la seua banda, la projecció 'America Wild' supera ja els 23.000 espectadors des que es va incorporar en la cartellera de l'Hemisfèric a l'octubre.

Es tracta de les dues produccions amb què l'Hemisfèric va renovar la programació que oferia en 2016 i que estan aconseguint èxit de públic. 'Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D' és una immersió en 3D que narra la història de dos dinosaures des que naixen i com lluiten per a sobreviure. Amb aquesta pel·lícula, a l'Hemisfèric es complementen els continguts dedicats a aquests animals, que els visitants poden continuar coneixent en l'exposició del Museu de les Ciències "Els nostres dinosaures".

'America Wild' mostra alguns dels parcs naturals més famosos dels Estats Units a través del viatge que realitzen tres moderns exploradors: l'alpinista Conrad Anker, el fotògraf d'aventura Max Lowe i l'artista Rachel Pohl. La projecció captura la bellesa de la naturalesa més salvatge dels EUA: canons de vertigen, formacions rocoses que es converteixen en escenari de ciència-ficció, boscos de sequoies mil·lenàries gegants, el Parc Nacional dels Arcs (amb més de 2.000 arcs de pedra arenosa natural) i els seus paisatges de muntanya, neu i gel o els grans llacs.

Durant la setmana de Cap d'Any i Reis, continua la programació especial a l'Hemisfèric. Fins al 8 de gener, hi ha sessions d''America Wild' a les 12, a les 16 i a les 18 hores; de 'Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D', a les 13 i a les 19 hores, i també per al públic infantil, 'Escapada al paradís: una nova aventura de tortugues', pel·lícula d'animació infantil en cine digital 3D, es projecta a les 11 i a les 17 hores.

Destacats