Les Arts proposa, per un preu únic de 5 euros, un concert i una exposició per al matí del pròxim diumenge

El Vestíbul acull una exposició de vestuari de l'òpera 'Aida', de Verdi, una de les produccions més espectaculars de les Arts

Guardar

20.02.13_Matins_a_Les_Arts
20.02.13_Matins_a_Les_Arts

El Palau de les Arts obri les portes de la Sala Principal aquest diumenge, 16 de febrer, amb la tercera sessió de 'Matins a les Arts', una nova proposta que pretén acostar a tots els públics la música lírica i simfònica, així com el seu entorn.

Les Arts convida a descobrir, per 5 euros, la Sala Principal els matins dominicals amb l'actuació dels cossos estables del teatre: l'Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV), el Cor de la Generalitat i els cantants i pianistes del Centre de Perfeccionament Plácido Domingo.

L'OCV ofereix aquest diumenge, a les 12.00 hores, el seu segon concert que, després del seu èxit recent amb el repertori alemany i l'òpera 'Elektra', dedica a Richard Strauss i a Arnold Schönberg. Dues obres de música de cambra componen el programa: 'Suite per a 13 instruments de vent, en si bemoll major', de Strauss; i 'Nit transfigurada', de Schönberg.

A més, com a complement, el Vestíbul Principal acull una exposició de vestuari i 'atrezzo' d'un dels muntatges més espectaculars en la història del teatre valencià, 'Aida', de Verdi, que les Arts va coproduir amb el Covent Garden de Londres i l'Òpera d'Oslo.

El Palau de les Arts informa que obrirà les portes el diumenge 16 a partir de les 11.00 hores perquè els visitants, amb entrada, puguen contemplar l'exhibició d''Aida'. L'accés a la Sala Principal començarà a les 11.30 hores. Les Arts recorda que les entrades no són numerades.

'Matins a les Arts' s'emmarca en l'apartat de la programació 'Les Arts és per a tots', que inclou activitats educatives o familiars, dedicades a tot tipus de gèneres musicals, en els diferents espais i sales del teatre.

Les propostes, de caràcter gratuït o amb un preu simbòlic, tenen com a objectiu l'obertura a nous públics que encara no han tingut l'ocasió d'assistir a un espectacle a l'edifici dissenyat per Santiago Calatrava.

Les pròximes sessions de 'Matins a les Arts' tindran lloc els diumenges 8 de març, 5 d'abril i 24 de maig de 2020.

Arxivat a:

Destacats