La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i activitats fins al 8 de gener

Guardar

losillasaurus
losillasaurus

La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia fins al 8 de gener els horaris i activitats de manera que el Museu de les Ciències obrirà des de les 10 fins a les 19 hores, excepte els dies especials del 31 de desembre (10 a 18 hores) i l'1 de gener (de 16 a 20 h). També l'Hemisfèric amplia el nombre de projeccions, amb horaris especials.

A més de tots els continguts i exposicions del Museu de les Ciències i la programació de l'Hemisfèric, el Passeig de Boterells acull la programació especial de Nadal, amb mercat artesanal i pista de gel, activitats infantils, cantajocs i titelles.

Durant aquestes setmanes, s'augmenta el nombre de sessions en els tallers de 'La Ciència a Escena', les visites guiades a les exposicions 'Els nostres dinosaures' i 'Nikola Tesla. Idees com a llampecs', 'Simulador Espacial' i 'Aula Cadet de l'Espai', que es realitzaran al llarg de tot el dia.

L'Hemisfèric ofereix en cartellera documentals IMAX sobre ciència i naturalesa que proposen viure aventures en Yosemite, Yellowstone, el Gran Canó o el Parc Nacional Glacier amb la pel·lícula IMAX 'America Wild. Parcs naturals', viatjar a l'era del Cretàcic en 'Caminant entre dinosaures' o conéixer un present que sembla futur en 'Robots' de National Geographic Studios.

També s'amplien les sessions i en oferta infantil destaca la pel·lícula d'animació en cinema digital 3D 'Escapada al paradís: una nova aventura de tortugues' que explica la història de Sammy i Ray, dues tortugues de mar capturades per caçadors furtius que lluitaran per tornar a la seua llar. 'Caminant entre dinosaures: Planeta prehistòric 3D' recrea un viatge a l'Alaska del Cretàcic amb dos grans dinosaures herbívors, des del seu naixement i la seua lluita per sobreviure entre depredadors.

Destacats