L'Hemisfèric programa els dies 8 i 9 d'octubre una nova sessió de 'Ritmes d'Amèrica' a les huit de la vesprada

Guardar

AMJ_Memphis_BealeStreetFlippers_12_Ritmos_America
AMJ_Memphis_BealeStreetFlippers_12_Ritmos_America

L'Hemisfèric amplia les projeccions amb una nova sessió de 'Ritmes d'Amèrica' a les 20 hores aquest dilluns 8 d'octubre i el dimarts dia 9 al ser festiu, amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana.

'Ritmos d'Amèrica' descobrix a l'espectador la riquesa del patrimoni musical de nord-americà de la mà del compositor Àloe Blacc, qui recorre les singulars arrels musicals del país seguint les empremtes de Louis Armstrong, a través de llocs i manifestacions culturals nord-americanes.

Este dimarts 9 d'octubre l'horari de 'La Ciència a Escena' serà especial amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana. El públic pot participar en diverses experiències científiques en directe amb 'Ciència a Escena': 11.30 hores 'Màgia Química', a les 12.30 hores 'Científic per un dia' (dirigit a xiquets de 4 a 8 anys), 16.00 hores 'Horror al buit' i a les 17.15 hores 'Fred Fred'.

El preu és de 3,5 euros per persona i no cal adquirir l'entrada general al Museu de les Ciències. En estes sessions es "frigen" ous i es fabriquen gelats amb nitrogen líquid, es convertix l'aigua en vi amb indicadors de ph i inclús se sol·licita l'ajuda d'un espectador perquè entregue un bitllet a què se li agarra foc sense que es creme.

L'Oceanogràfic també aquest dilluns 8 d'octubre amb un horari especial i estarà obert fins a les 20 hores.

Arxivat a:

Destacats