L'Hemisfèric mostra al públic les estreles i constel·lacions del cel hivernal

Guardar

Hemisfèric
Hemisfèric

L'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències ofereix per cinqué any l'oportunitat de conéixer i identificar algunes de les estreles i constel·lacions visibles en el cel hivernal a través del planetari 'Las Nocturnas de Invierno', que se celebra dissabte que ve, 17 de desembre, a les 20 hores.

A través de la narració en directe d'un planetarista, el públic escolta històries mitològiques associades a algunes de les estreles i constel·lacions típiques del cel nocturn durant l'estació freda de l'any. Aquesta sessió de planetari trau el cap als límits de la nostra galàxia, la Via Làctica, des d'on albirar a les nostres "veïnes galàctiques", les famoses Gran i Xicotet núvol de Magallanes. El públic també coneix curiositats sobre les constel·lacions zodiacals, la superfície de Mart, els anells d'Urà i contemplarà fascinants imatges de Plutó obtingudes per l'actual missió espacial de NASA 'New Horizons'.

'Las Nocturnas de Invierno' compta amb la banda sonora del músic David Vázquez, una de les composicions guanyadores del concurs 'Ponle música a las estrellas'. Després d'aquesta primera sessió i una vegada acabe la programació especial de Nadal, 'Las Nocturnas de Invierno' tornaran a la cartellera de l'Hemisfèric tots els dissabtes a les 20 h del 7 de gener a l'11 de març de 2017.

Destacats