Film València promociona València com a destinació de rodatges internacionals

La plataforma digital impulsada per València Turisme exhibeix en Focus London 2029 les bondats del territori per a filmacions

Guardar

promocion valencia grabacion cine
promocion valencia grabacion cine

Film València”, impulsat pel Patronat de Turisme de València, participa en la trobada internacional de la indústria audiovisual Focus London 2019, un dels més rellevants actualment, per a exhibir les bondats del territori valencià com a localització cinematogràfica excel·lent i atraure rodatges internacionals a València.

El Patronat de Turisme ha acudit per quart any consecutiu amb aquest producte i plataforma digital a Focus London per a incrementar la seua presència en el certamen londinenc i donar-lo a conéixer directament a productors, gerents de localització i altres especialistes de la indústria, procedents de més de 50 països, que es donen cita en aquest fòrum.

“Film València” ha realitzat avui, a més, una presentació especial conjunta amb València Film Office, Benidorm Film Office i València Region Film als professionals assistents al certamen, per a sumar esforços des del territori valencià en la seua projecció a l'àmbit cinematogràfic internacional.

“Hem tingut una presència molt positiva a tots els nivells, ja que hem incrementat notablement la projecció de Film València com a eina digital de gran utilitat per a futures produccions en el nostre territori, alhora que hem pogut comprovar el creixent interés que desperta València en el sector, per les seues múltiples possibilitats naturals, culturals i socials”, ha destacat el director del Patronat de Turisme de València, Evarist Caselles.

Municipis film friendly

“Film València” és una eina viva i flexible que ofereix actualment 218 localitzacions especials dels 37 municipis valencians film friendly associats a aquest programa, així com incentius i serveis disponibles en aquestes poblacions per a maximitzar les produccions.

“Són xifres que estan en constant evolució perquè cada dia creix l'interés dels municipis valencians per explotar els seus recursos naturals, paisatgístics, etnogràfics i arquitectònics singulars a través d'aquest producte turístic-cultural que és 'Film València'”, ha comentat Caselles.

La plataforma s'ha consolidat ja com a punt de trobada de la creació de projectes audiovisuals en el territori valencià, que actuen de reclam turístic per a possibles visitants i contribueixen a activar les economies locals, mitjançant l'explotació de recursos i serveis associats a la indústria cinematogràfica i publicitària.

En definitiva, treballa de baula necessària entre les productores i les comarques on roden i d'una forma global, és a dir, des de com potenciar la comarca com a espai de rodatge, fins a com gestionar els permisos necessaris de la forma més ràpida i fluida possible.

Per a això coordina, com a servei públic i gratuït, una xarxa d'oficines locals i comarcals en el territori valencià al servei de produccions audiovisuals nacionals i internacionals.

Destacats