Es cancel·la el concert de Bryan Adams a València

El músic canadenc tenia previst actuar dimarts que ve 19 de juliol

Guardar

El cantant canadenc Bryan Adams
El cantant canadenc Bryan Adams

A set dies de la seua celebració, la promotora Emotional Events ha anunciat que el concert de Bryan Adams, programat per al pròxim 19 de juliol en l'Auditori de la Marina Sud de València no tindrà lloc.

A través de les seues xarxes socials, l'empresa promotora ha anunciat la seua cancel·lació per "imprevistos i problemes en la producció tècnica que no garanteixen el desenvolupament del concert amb la qualitat necessària". "Sentim les molèsties per aquest desenllaç i esperem que molt ràpid puguem veure a l'artista canadenc en la ciutat de València", afegia l'empresa en el comunicat.

L'import de les entrades es retornarà a partir del pròxim divendres i durant deu dies: les persones que havien comprat les seues entrades en alguna de les plataformes de venda en línia oficials rebran l'import de forma automàtica en la mateixa targeta bancària, i les persones que van adquirir la seua entrada en punts de venda física en "Viajes Mundo Austral" hauran d'acudir a ells a partir del 15 de juliol per a rebre el reembossament.

La Marina de València
La Marina de València

Amb més de quaranta anys d'èxits i grans gires, Bryan Adams s'ha imposat com un dels cantants i compositors més aclamats del rock. Aquest concert, anunciat des de fa diversos mesos, és l'únic cancel·lat de tota la gira del cantant canadenc en el país, ja que els altres concerts planificats a Vigo, Mallorca, Cadis i Illescas es mantenen.

Cancel·len el festival Diversity València

Els problemes logístics i la sobreoferta de concerts estan passant factura als festivals i concerts. Poques hores després de conéixer la notícia del concert de l'artista canadenc, s'ha fet pública també la cancel·lació del festival Diversity València, que anava a celebrar-se del 21 al 23 de juliol en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. En ell, hi havia artistes confirmats com Iggy Pop, Karol G (que donava ací el seu únic concert a Europa), Black Eyed Peas i Christina Aguilera entre molts més artistes.

Destacats