Els dies 9 i 10 de juliol els visitants del Museu de les Ciències tindran gratis visites guiades en l'exposició 'Nikola Tesla. Ideas como relámpagos

Guardar

Los_dias_9_y_10_de_julio
Los_dias_9_y_10_de_julio

El cap de setmana del 9 i 10 de juliol els visitants que adquirisquen l'entrada general al Museu de les Ciències podran disfrutar de visites guiades gratuïtes en l'exposició 'Nikola Tesla. Ideas como relámpagos'. Amb esta acció, el Museu dels Ciències celebra amb els seus visitants el 160 aniversari del naixement del Nikola Tesla, el geni que va assentar les bases de la civilització elèctrica.

Les visites, que normalment tenen un preu de 2,5 euros a més de l'entrada general al Museu, es realitzaran al llarg de tot el dia en el següent horari: 11:00, 12:00, 13:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00 i 20:00 hores. Les persones interessades, després d'adquirir la seua entrada en el Museu dels Ciències, han de dirigir-se al punt d'informació de la primera planta i sol·licitar la visita guiada a l'exposició 'Tesla. Ideas como relámpagos' en l'horari que trie. L'aforament és limitat (20 persones per cada una de les visites guiades establides).

Acompanyats per divulgadors científics, el grup recorre l'espai i el temps habitats per Tesla, mentres coneix curiositats i anècdotes de la seua vida, així com les seues aportacions al progrés: Tesla va concebre el corrent alterna, va ser pioner en tecnologies visionàries per a la seua època com la robòtica, els avions d'envol vertical, els llums de baix consum, les energies alternatives o la transmissió sense fil d'electricidad…e inclús és autor de la primera demostració de comunicació per ràdio en 1893, tres anys abans que Marconi. No obstant això, després de caure en desgràcia en els albors del segle XX, va morir i va residir en l'oblit fins al nostre segle XXI. La mostra es completa amb el Teatre de l'Electricitat i la seua Bobina de Tesla, un generador electromagnètic amb efectes espectaculars, com a rajos de més d'un metre.

El Museu de les Ciències acull des del 10 de març de 2016 l'exposició 'Nikola Tesla: Ideas como relámpagos', de la Fundació Telefónica. En estos primers mesos, més de 190.000 visitants han recorregut el Museu de les Ciències.

Arxivat a:

Destacats