El retorn de TV3 a la Comunitat Valenciana

L'acord de reciprocitat entre la televisió pública valenciana i TV3 podrà activar-se a la fi d'estiu

Guardar

tv3
tv3

Cada vegada, estem més prop que comencen les emissions de la nova radiotelevisió valenciana À Punt. Així, i amb les emissions provisionals programades per al mes d'abril, i les definitives per a juny, la televisió catalana TV3 recorda l'engegada de l'acord de reciprocitat al que es va arribar entre ambdues televisions públiques.

Señal de TV3 en la Comunidad ValencianaUn acord que permetrà que, set anys després, i malgrat la situació política que s'està vivint a Catalunya, el senyal de TV3 arribe, a la fi d'estiu aproximadament, a la Comunitat Valenciana. I és que després del tancament de RTVV, el senyal de TV3 també es va deixar de sintonitzar en la TDT, encara que bé és cert que sempre ha estat disponible en les plataformes de televisió de pagament.

En aquest sentit, l'entitat Acció Cultural del País Valencià (ACPV) es va reunir amb la Secretària Autonòmica de Comunicació del Govern valencià, així com amb el Síndic del grup Compromís de Les Corts Valencianes, Fran Ferri, per a actualitzar informació i confirmar calendaris que garantisquen la reciprocitat del senyal de À Punt i TV3. Tot apunta al fet que serà mitjançant els repetidors del Govern valencià. TV3 compartirà múltiplex en la TDT amb la televisió pública valenciana, que haurà de ser adjudicat pel Ministeri d'Indústria.

Així, i en un comunicat publicat per ACPV, han explicat que 's'han mantingut diverses reunions amb representants de les forces polítiques que recolzen al Govern del Botànic per a interessar-se per la creació de la nova radiotelevisió valenciana i pel compliment d'un acord de reciprocitat que es va aprovar en el Ple de Les corts en la legislatura anterior'.

Com no pot ser d'una altra manera, l'engegada d'aquest acord necessita que À Punt isca del negre, i comence a emetre de nou. Una vegada açò ocórrega, serà quan es podrà engegar l'acord de reciprocitat amb TV3 perquè el seu senyal arribe, de nou, a les televisions de tots els valencians.

Arxivat a:

Destacats