Doraemon i Hamtaro tornaran a la web d'À Punt

El proper 18 de desembre la plataforma web d’À Punt estrenarà continguts, que inicialment seran sèries infantils

Guardar

blog_apunt
blog_apunt

Dilluns que ve, 18 de desembre, la pàgina web d'À Punt estarà accessible per a tots i totes, després de l'estrena de la ràdio ahir al matí. Els continguts que es podran trobar, almenys inicialment, seran sèries infantils en valencià.

"La Colla" serà el club infantil de la nova radiotelevisió pública, com ho va ser en el seu moment Babalà. I serà el primer que incloga la pàgina web. En la seua pestanya s'inclouran mítiques sèries com Doraemon o Detectiu Conan. A més, trobarem continguts propis. "Catacric, catacrac" explicarà als més xicotets les rondalles de l'escriptor Enric Valor. Els Bíters ensenyaran les cançons populars valencianes cantades per intèrprets valencians i per un grup de xiquets i xiquetes.

A més, els més xicotets, fins als cinc anys aproximadament, podran accedir a "Calcetins", una sèrie d'animació en versió valenciana i en anglés. "Els meus monstres i jo", serà una altra de les sèries disponibles, que, juntament amb "Trip & Troop", sobre el món animal, completen l'oferta.

Per als majors, la ja esmentada Doraemon tornara als continguts de la radiotelevisió valenciana. À Punt, a més, també inclourà en el seu web el Detectiu ConanHamtaro, que narra les aventures d'un hamster.

Així doncs, À Punt complirà amb el compromís que va contraure la seua directora, Empar Marco, d'engegar la ràdio i la plataforma web abans de finalitzar 2017. Més endavant s'aniran omplint de continguts cada vegada més variats, a l'espera que la televisió cobre vida en la primavera de 2018.

Arxivat a:

Destacats