Burjassot ofereix visites gratis a l'Ermita de Sant Roc i la Mare de Déu de la Cabeza

L'Associació Amics de Sant Roc obrirà l'Ermita cada dimecres a la vesprada per a facilitar la visita de veïns i visitants

Guardar

Ermita de Sant Roc i la Mare de Déu de la Cabeza de Burjassot
Ermita de Sant Roc i la Mare de Déu de la Cabeza de Burjassot

Els amants de la història, del patrimoni i de la cultura de la Comunitat Valenciana estan d'enhorabona. I és que a partir d'ara els apassionats de l'art tenen l'oportunitat de gaudir d'una de les joies monumentals de l'àrea metropolitana de València, ja que l'Ermita de Sant Roc i la Mare de Déu de la Cabeza de Burjassot obrirà les portes de manera gratuïta cada dimecres perquè el municipi i els visitants descobrisquen les seues instal·lacions.

Tal com afirmen des del mateix Ajuntament en un comunicat, l'Ermita de Sant Roc i la Mare de Déu de la Cabeza és una autèntica joia cultural i social de Burjassot. Enclavada en l'icònic Pati de Los Silos, es tracta d'un punt de trobada de les i els burjassoters al llarg de l'any en multitud d'esdeveniments festius. Ara, a partir d'aquest dimecres 11 de gener, també ho serà per a totes aquelles persones que vulguen conéixer aquest racó tan especial de la ciutat.

Concretament, de la mà de l'Associació Amics de Sant Roc, l'Ermita s'obrirà a totes les persones que desitgen descobrir-la cada dimecres de 18 a 20 hores amb l'objectiu que xicotets i majors contemplen la seua bellesa i coneguen, com s'ha assenyalat, un dels tresors del municipi.

A més de posar en valor aquest espai tan emblemàtic de la localitat de l'Horta Nord per a tot aquell que vulga visitar-lo, des d'Amics de Sant Roc també proposen a la resta d'entitats del poble, com ara col·legis, associacions i col·lectius que el visiten, concertant una cita amb ells.

L'entitat ha elaborat també un tríptic informatiu sobre l'Ermita que es donarà en les visites a la mateixa i que ajudara, una mica més, a conéixer aquest racó patrimonial de la província de València.

Arxivat a:

Destacats