Andy Warhol arriba a València amb el seu "Superpop"

L'exposició "Superpop amb Warhol" se celebrarà a partir del 29 de setembre en l'Ateneu Mercantil de València

Guardar

Exposició "Superpop con Warhol"
Exposició "Superpop con Warhol"

L'Ateneu Mercantil de València acollirà des del 29 de setembre de 2022 i fins al 29 de gener de 2023, l'exposició "Superpop amb Warhol" en el seu Saló Noble. L'exposició farà un viatge per les obres més reconegudes de l'exponent del Pop Art amb 112 obres originals.

Per a poder accedir a l'exposició, és necessari comprar una entrada a través de la web de l'exposició. Com a promoció especial de llançament, les entrades costaran només 9,50 euros fins al 18 de setembre, i a partir d'aqueixa data es podran adquirir per un total de 12 euros de dimarts a divendres i de 15,50 euros per a dissabtes i diumenges.

Andy Warhol, pioner del Pop

Andy Warhol va ser un dels exponents i pioners dins de l'estil Pop Art, un corrent artístic que va transformar els Estats Units entre les dècades de 1950 i 1960 inspirant-se en la cultura de masses. Va començar la seua carrera a Nova York com un expressionista, evolucionant fins a reduir la seua obra a una repetició seriada d'un element popular procedent de la cultura de masses, el món del consum o els mitjans de comunicació mitjançant la serigrafia.

Llandes de sopa, botelles de Coca-cola o rostres com els de Marilyn Monroe o Elvis Presley van ser apropiats pel referent del Pop Art en les seues obres acolorides i repetitives.

Recorregut per la seua vida i obra

L'exposició "Superpop amb Warhol" convida a tot aquell visitant que acudisca a veure-la a realitzar un recorregut per la vida i obra de l'artista estatunidenc, descobrint la seua evolució i tots els camps de treball en els quals va estar.

Entre les obres s'inclouen les principals reconegudes de l'artista plàstic com la famosa sopa Campbell, Mao i el rostre de Marilyn Monroe. No obstant això, també serà una oportunitat per a veure obres úniques de l'artista i que han sigut poc exposades com "Ladies & Gentleman" on va retratar a la comunitat Drag Queen i transgènere de la Nova York de la dècada dels 70.

Arxivat a:

Destacats