S'amplia el servei en l'hostaleria: més persones per taula i horari

Amb la fi de l’estat d’alarma, la Comunitat Valenciana aplica més flexibilitzacions, tal com ha anunciat Ximo Puig

Guardar

terraza bar hostelería EP
terraza bar hostelería EP

La Comunitat Valenciana continua amb el seu procés de flexibilització, però de forma més accelerada després de la fi de l'estat d'alarma el 9 de maig. Així ho ha anunciat la Generalitat després de la reunió de la Mesa Interdepartamental per a l'Actuació i la Prevenció enfront de la COVID-19, en la qual s'han acordat, entre altres, novetats que afecten l'horari de l'hostaleria.

Tal com ja s'havia anunciat prèviament, a partir d'aquest diumenge els bars i restaurants de la Comunitat Valenciana podran oferir serveis amb taules de fins a 10 persones. Amb el nou paquet de flexibilitzacions, s'amplien les reunions socials de les 6 fins ara a les 10, per la qual cosa el sector també es beneficia d'aquest canvi.

Quant a quina hora tanquen els bars, es podran servir fins a les 23.30 hores, amb mitja hora de marge fins al toc de queda, tal com havien sol·licitat representants del sector.

D'aquesta manera, ja poden servir-se diversos torns de sopars. I és que amb l'ampliació fins a les 22.00 hores en l'anterior paquet de mesures, bars i restaurants havien demanat avançar els sopars a les 20.00 hores per a aconseguir aquesta oferta. A més, l'aforament interior s'estableix en un 50% però no es permet l'ús de barra.

Aquesta és una de les últimes flexibilitzacions en la Comunitat Valenciana, a les quals se sumen la fi del tancament perimetral o l'ampliació del toc de queda a les 00.00 hores, entre altres novetats.

Destacats