L'hostaleria podrà obrir un terç de l'aforament interior i el 100% de les terrasses

Les mesures entraran en vigor el dilluns 15 de març i es mantindran tota la Pasqua

Guardar

terraza ep
terraza ep

L'hostaleria podrà reobrir l'interior dels seus locals, encara que únicament ho podrà fer en un terç del seu aforament. Aquesta és la gran novetat que ha anunciat el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i la consellera de Sanitat, Ana Barceló, després de la reunió de la comissió interdepartamental celebrada aquest matí.

Després de la millora de les dades de contagis i incidència en les últimes setmanes, que han permés contenir una virulenta tercera ona, s'ha permés la relaxació d'algunes restriccions.

Un altre canvi important és que les terrasses podran ocupar el 100% del seu espai. Tant a l'interior com en l'exterior dels locals s'estableix un màxim de 4 persones per taula, que hauran de complir amb la separació de seguretat, i serà obligatori l'ús de mascareta sempre quan no s'estiga consumint.

A més, a l'interior dels locals haurà d'estar garantida una correcta ventilació i queda prohibit el consum en barra.

Una de les restriccions que no es modifica és el tancament dels locals, per la qual cosa els bars i restaurants hauran de tancar a les 18 hores.

Aquestes mesures entraran en vigor el dilluns 15 de març i s'allargaran fins al 12 d'abril, incloent-hi la Setmana Santa i la totalitat de la Pasqua.

Destacats