Compromís lamenta que RTVV estiga en la llista de morosos de l'AET

Guardar

La portaveu adjunta de Compromís en les Corts, Mònica Àlvaro, ha manifestat, després de la publicació del llistat de morosos de l'Agència Estatal Tributària (AET) on està RTVV, que "és molt greu que el ministre Montoro pose en la mateixa llista a RTVV, pel seu deute d'1,3 milions d'euros, i a Mario Conde. Més tenint en compte que la responsabilitat de la mala gestió amb RTVV la té molt a prop, al Senat, ja que el màxim responsable és Alberto Fabra que continua sent senador territorial del PP".

 

Segons Àlvaro, "és la segona vegada que l'AET publica aquestes llistes i ho fa ara, justament quan s'està depurant la gestió anterior de RTVV amb la tasca dels liquidadors que ja han donat compte, fins a dos ocasions, de la fràgil situació en la que el govern de l'aleshores president, Alberto Fabra, va deixar l'ens autonòmic".

 

"Ingressar en aquest llistat fa molta llàstima, sobretot perquè es tracta d'una herència en la qual s'està treballant i perquè arriba en un moment on la ràdio i la televisió són molt necessàries. Des de les Corts s'està fent un gran esforç per fer arribar de nou la veu dels valencians i valencianes amb uns mitjans de comunicació autonòmics", ha assenyalat la diputada de Compromís que també forma part de la Comissió de RTVV que el pròxim dimecres presentarà esmenes al projecte de llei de reobertura de l'ens públic, aprovat en sessió plenària recentment.

 

"Montoro hauria de deixar de perseguir al poble valencià i dotar-nos ja d'una vegada del just finançament que mereixem i que sempre ens han negat", ha conclòs Àlvaro, reiterant al mateix temps que "si el ministre i l'Estat central feren els seus deures, la situació econòmica valenciana milloraria substancialment i ens evitaríem estar en la 'llista de la vergonya"'.

 

Arxivat a:

Destacats