Cinema d'estiu gratuït en la platja de Gandia: programació completa de pel·lícules

Les projeccions de les pel·lícules a la vora del mar es realitzaran tots els dilluns d'agost a partir de les 22 hores i la seua entrada és gratuïta

Guardar

Cine d'estiu a la platja de Gandia. Imatge: Visit Gandia
Cine d'estiu a la platja de Gandia. Imatge: Visit Gandia

El cinema d'estiu segueix sent any rere any un essencial de l'època estival i és per aqueix motiu que molts consistoris municipals valencians opten per organitzar projeccions de pel·lícules a la fresca per a amenitzar les nits d'estiu. L'Ajuntament de Gandia és un dels consistoris que ha inclòs el cinema d'estiu en la seua programació estiuenca, encara que aquest té una peculiaritat que ho fa encara més especial.

Es tracta, precisament, d'un cinema d'estiu al costat del mar, ja que la gran pantalla en la qual es projecten els films se situa a escassos metres del mar i el públic se senta a gaudir de la pel·lícula sobre l'arena. Aquest mes d'agost el 'Cinema al costat del mar' seguirà la seua activitat cada dilluns a les 22 hores fins al pròxim 28 d'agost. El punt exacte on es realitzen les projeccions és en l'Escenari 1 o Ripoll de la platja de Gandia, enfront del Passeig Marítim de Neptú número 10.

Totes les pel·lícules d'aquest cicle cinematogràfic a la vora del mar tenen entrada gratuïta i el seu accés és lliure per a qualsevol persona que vulga gaudir d'una pel·lícula al costat del mar i sota els estels. De fet, l'únic requeriment és que públic assistent porte les seues pròpies cadires o tovalloles per a asseure's sobre l'arena, així com a sopar, aperitius i beguda per a gaudir mentre dura la pel·lícula.

Cartellera de pel·lícules del 'Cinema al costat del mar' de Gandia

Dilluns 7 d'agost. A les 22 hores projecció de la pel·lícula "Jumanji, siguiente nivel"

Dilluns 14 d'agost. A les 22 hores projecció de la pel·lícula "Las aventuras del Doctor Doolittle", protagonitzada per Robert Downey Jr.

Dilluns 21 d'agost. A les 22 hores projecció de la pel·lícula "Spiderman. Lejos de casa"

Dilluns 28 d'agost. A les 22 hores projecció de la pel·lícula infantil "Pinocho"

Destacats