Sinarcas celebra la segona edició de Hue-VIn amb música en directe i activitats familiars

El cap de setmana que ve torna a Sinarcas l'esdeveniment que fusiona el món de l'ou, la seua gastronomia, el vi i la cultura

Guardar

Foto de la primera edició de HUE-VIN
Foto de la primera edició de HUE-VIN

Sinarcas ja està preparada per a acollir amb magnificència la segona edició de HUE-VIN, l'esdeveniment que fusiona el món de l'ou, la seua gastronomia, el vi, la cultura i la música en directe, al costat de multitud d'activitats per a tota la família. Després de l'èxit total de la primera edició l'any passat, HUE-VIN doblega l'aposta i comptarà amb dos dies replets de celebració: el divendres 14 i el dissabte 15 de juliol.

El divendres l'activitat arranca a les 20.00 h amb un 'tardeo' amb tapes, vins i música en directe a càrrec de Sr. Miyagi Rock Band. Les tapes són a càrrec dels restaurants del municipi: Restaurant Sinarcas, El Rincón de Chiki, Filito i Les Viñuelas, així com l'Associació de Mestresses de casa de Sinarcas. Els vins són a càrrec de Bodegas Sinarcas, Pasiego i Marsilea Vinos. El 'tardeo' tindrà lloc en el Parc Municipal i es replicarà amb el mateix format el dissabte. Les entrades per als 'tardeos' de HUE-VIN tenen un preu de 10 euros i inclouen dos vins i dues tapes, a més d'una copa de cristall serigrafiada.

El dissabte hi hauran diverses activitats durant tot el dia en el municipi de la comarca Requena-Utiel. Des de les 10.00 fins a les 13.00 h, es faran visites guiades al seu nucli urbà, a la Fàbrica de Farines i l'Ecomuseu de l'Hàbitat Tradicional, sent el punt de trobada l'Ajuntament de Sinarcas. Els torns arranquen a les 10.00, les 11.00 i les 12.00 h. Amb el mateix horari, de 10.00 a 13.00 h, s'han preparat activitats gratuïtes per a xiquets de 5 a 15 anys en la Glorieta del Parc Municipal. Així mateix, bodegas Marsilea y Sinarcas faran visites en tres torns cada hora en punt des de les 10.00 hores del matí, mentre Pasiego manté els seus dos torns de finalització de setmana d'11:00h i 12.30 hores. Si es vol assegurar la plaça, el millor és concertar la visita amb el celler.

Cartel de HUE-VIN 2023
Cartell de HUE-VIN 2023

Arribarà l'hora de dinar i per a això els restaurants  El Rincón de Chiki, Las Viñuelas i Restaurante Sinarcas de la localitat han preparat menús marinados HUE-VIN. Les reserves es gestionen directament amb els establiments.

A més, després del menjar i per a preparar-se per al 'tardeo' del dissabte, de 17.00 a 20.00 h l'entrada a la piscina municipal serà gratuïta per als assistents a HUE-VIN mostrant el tiquet de compra de l'entrada. A les 20.00 h, de nou cita amb un 'tardeo' espectacular carregat de bon rotllo: vins, tapes amb ou i música en directe.

Sinarques, rebost de l'ou

En aquesta població valenciana es concentra bona part de la producció espanyola d'ous. Hue-Vin és una iniciativa de l'Ajuntament de Sinarques, en col·laboració amb Tierra Bobal i amb el patrocini de València Turisme, per a fer valdre la importància de l'ou en la localitat, que s'ha convertit en el rebost d'aquest producte a escala nacional. Grupo Huevos Guillén, QOVO, Huevos Monterde, Sinarcas Avícola i Naturalsa són les cinc signatures del sector que recolzen l'esdeveniment. Al costat d'ells, Cajamar i La Campesina Fertol acompanyen a Sinarques en un dels esdeveniments més destacats de l'estiu en la localitat.

 

 

Destacats