Ontinyent estrena el Màster en Psicologia General Sanitària amb un 67% d'alumnes de fora de València

Jorge Rodríguez dona la benvinguda a l'alumnat i destaca el positiu impacte del Màster en l'activitat a la ciutat i l'aposta per retenir i atraure talent

Guardar

Jorge Rodríguez i Óscar Borrell visiten les classes del nou Màster en Psicologia General Sanitària
Jorge Rodríguez i Óscar Borrell visiten les classes del nou Màster en Psicologia General Sanitària

El Campus d'Ontinyent de la Universitat de València ha estrenat aquesta setmana les classes del nou Màster en Psicologia General Sanitària, amb un 67% dels seus 40 alumnes procedents d'universitats d'altres províncies diferents a València. L'alcalde d'Ontinyent i president de la Fundació Universitària Campus Ontinyent, acompanyat del regidor d'Educació, Óscar Borrell, i el director del Campus, Pedro Pérez, donava la benvinguda a l'alumnat, arribat d'universitats com la d'Almeria, Jaén, Granada, Málaga, Extremadura, Santiago de Compostela, Deusto (Bizkaia), Universidad Pontificia de Salamanca, o Universidad Autónoma de Madrid, entre d'altres.

Jorge Rodríguez apuntava que "una volta assolits avanços com les noves titulacions o el nou edifici del Campus, faltava una oferta com aquest Màster oficial, professionalitzant i amb alta demanda, per al que han quedat més de 500 persones en llista d'espera. Després dels esforços fets a través de la Fundació per la Universitat, l'Ajuntament i Caixa Ontinyent per aconseguir ampliar les titulacions o comptar amb el nou edifici del Campus, ara, de la mà de la rectora i el professorat, hem aconseguit comptar amb un Màster que suposa un important pas en l'aposta estratègica per retenir i atraure talent a la ciutat a través de la universitat, i que tindrà un positiu impacte en l'activitat a la ciutat", manifestava.

Óscar Borrell destacava en aquest sentit que "tenim alumnes que han llogat pisos a Ontinyent procedents de ciutats com Màlaga, Valladolid, Jaén, Almeria, A Coruña, Madrid i moltes altres, però també estem donant l'oportunitat a l'alumnat valencià de tenir Ontinyent com a punt de referència per a aquests estudis de postgrau", assenyalava. El regidor destacava la importància de comptar amb les instal·lacions adequades per oferir aquesta formació, que amplia a 5 les titulacions universitàries que s'ofereixen (Grau d'Administració i Direcció d'Empreses; Grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport; Grau de Mestre/a d'Educació Infantil; Grau d'Infermeria; i Màster en Psicologia General Sanitària) a més d'Unisocietat. També és ressenyable que és un màster altament feminitzat, amb més d'un 80% d'alumnes dones.

El director del Campus, Pedro Pérez, mostrava la seua satisfacció "per la gran acollida no sols al Màster, sinó a totes i cadascuna de les titulacions que s'ofereixen al Campus d'Ontinyent, que estan resultat de molt interés per a l'alumnat". Alguns dels alumnes com Nati Vidal (Màlaga), Omar Serroukh (Castelló) o Laura Martín (Valladolid) destacaven entre les primeres impressions del Campus l'atenció personalitzada, el tracte i l'ambient tranquil de la ciutat.

Destacats