Jorge Rodríguez explica al veïnat d'Ontinyent les obres contra les inundacions executades al passeig de Benarrai

L’alcalde explica que al mes d’octubre s’executaran els treballs pendents als elements de jardineria i arbrat que no es podien plantar durant l’estiu

Guardar

L'alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, amb els veïns
L'alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, amb els veïns

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, explicava aquest dijous al veïnat de l'entorn del passeig de Benarrai les obres antiinundacions executades als darrers mesos en aquesta zona, on es registraven problemes d'inundacions als baixos i cotxeres en episodis de fortes pluges.

El primer edil, que acudia acompanyat dels regidors de Territori, Joan Sanchis; Parcs i Jardins, Sayo Gandia; i la tècnica municipal Alicia Castells, donava detalls sobre una actuació on s'ha invertit 565.000 euros (majoritàriament procedents d'una subvenció tramitada amb la Diputació de València), que permetran millorar captació d'aigües amb una zona capaç d'acumular l'excés d'aigua i la creació d'una xarxa de col·lectors per a reconduir-les.

A més a més, s'ha aprofitat per a habilitar una zona verda d'esplai inundable de 2.500 m², amb jocs infantils, rocòdrom, banquets i nous elements d'enllumenat. L'alcalde avança que al mes d'octubre s'executaran els treballs pendents als elements de jardineria i arbrat que no es podien plantar durant l'estiu, per les condicions climàtiques.

Des del veïnat assistent, Vicenta Sanz manifestava que "és una obra molt necessària per al problema que teníem. S'ha quedat molt bé i esperem que no s'haja d'utilitzar per fer front a una nova DANA". Jesús Micó, administrador de diverses comunitats de veïns de la zona, també valorava positivament els resultats, "ja que queda bonic estèticament, però sobretot serà útil per evitar nous casos d'inundacions en nous episodis de precipitacions de gran intensitat".

Arxivat a:

Destacats