Jorge Rodríguez agraeix el treball d'Ontinyent per demostrar "tot allò que un poble unit pot fer en la festa"

La Societat de Festers destaca les d'enguany com les festes més multitudinàries d'almenys l'última dècada

Guardar

Jorge Rodríguez, en l'Entrada de Moros i Cristians de 2022
Jorge Rodríguez, en l'Entrada de Moros i Cristians de 2022

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha agraït el treball de tota la ciutat durant les festes de Moros i Cristians per tal de demostrar "tot allò que un poble unit pot fer en la festa". Una vegada han finalitzat els actes de la coneguda com a "Setmana Gran", el primer edil tenia paraules d'agraïment "per a la Capitana i al Capità, Ambaixador i Ambaixadora, Banderer i Banderera per l'espectacle que ens han regalat al llarg d'aquests dies. Als Primer Tro de les 24 comparses per tot el seu treball. Als músics per continuar fent festa malgrat la pluja. Al president de la Societat de Festers i la seua Junta per aquests 2 anys de treball i ànim incansable. I, especialment, a la regidora de Festes i a totes les regidores i regidors, serveis de neteja, serveis municipals, Parcs i jardins, Policia Local, Policia Nacional, Guàrdia Civil, Protecció Civil, i a tots els qui fan possible les nostres festes".

Des de la regidoria de Festes, Àngels Muñoz ha recordat que han estat més de 200 persones les que han participat del dispositiu municipal de les diferents regidories i els cossos i forces de seguretat, i feia una valoració global "molt positiva" de les festes, que transcorrien sense incidències destacables. Quant a les actuacions d'"Ontinyent en Concert", la regidora posava en relleu "la gran acollida a la programació, amb una bona afluència a tots els concerts i activitats. Hem rebut especialment felicitacions per la Kraken Monster Party de dissabte a la nit, un espectacle innovador que va agradar molt al públic assistent al pàrquing de Paduana". Muñoz ha destacat "el bon ambient i la gran resposta que ha tingut una programació atractiva per a gent de sectors d'edat i gustos molt diversos, que ens ha servit per a atraure gent de totes les comarques veïnes", manifestava.

Per la seua banda, el president de la Societat de Festers, Vicent Pla Vaello, destacava que les d'enguany "han estat les festes més multitudinàries que recordem, com a mínim, en l'última dècada. Tots els actes han tingut una elevadíssima participació de festers i espectadors, sent especialment ressenyable que el públic va fer front a la pluja el dia de l'Entrada i va estar al costat de les comparses". Pla tenia paraules d'agraïment "per als festers i festeres, per al públic, i per a l'Ajuntament i totes les persones del dispositiu que ha treballat perquè poguérem tornar a viure les festes com ho fèiem abans de la pandèmia", manifestava.

Arxivat a:

Destacats