La Primitiva rega de milions València en el sorteig d'aquest dissabte

Un encertant ha guanyat un premi de Primera Categoria d'1,2 milions d'euros en la localitat valenciana de Xàtiva

Guardar

Un apostador de la Primitiva en una administració de loteries
Un apostador de la Primitiva en una administració de loteries

La sort ha sorprés aquest dissabte a un veí de la localitat de Xàtiva (València). I és que s'ha convertit en guanyador d'un premi de Primera Categoria del sorteig de La Primitiva d'aquest dissabte, amb més d'1,2 milions d'euros de premi per aconseguir sis encerts.

Segons ha informat Loteries i Apostes de l'Estat, el bitllet guanyador ha sigut validat en l'Administració de Loteries número 6 de Xàtiva, que es troba en el Centre Comercial Plaza Mayor, al carrer Llosa de Ranes, s/n.

Més encertants

El sorteig d'aquest dissabte de La Primitiva ha regat de milions tota Espanya. Loteries i Apostes de l'Estat ha especificat que hi ha cinc encertants de Segona Categoria --cinc encerts més complementari-- validats en l'Administració de Loteries número 3 de Galdakao (Biscaia); en la número 5 de Múrcia; en la número 3 de Calafell (Tarragona); en el número 94.500 de Madrid, i en el despatx receptor número 19.790 de Plasència (Càceres). Els propietaris d'aquests bitllets percebran un premi de 40.383,01 euros.

En concret, la combinació guanyadora del sorteig de La Primitiva del 28 d'octubre de 2023 ha estat formada pels números 5, 9, 20, 35, 43 i 45. El número complementari és el 17, el reintegrament el 2 i el Joker, 0039563. La recaptació del sorteig va ascendir a 10.996.077 euros.

D'altra banda, en aquest últim sorteig no existeixen bitllets encertants de Categoria Especial (sis encerts + reintegre), per la qual cosa amb el Pot generat que es posarà en joc en el pròxim sorteig de 'La Primitiva', un únic encertant de Primera Categoria amb Categoria Especial podria guanyar 14.200.000 euros.

Destacats