Les persones majors de Torrent es posen 'en forma' amb rutes saludables

Guardar

Cartell Rutes Saludables Torrent
Cartell Rutes Saludables Torrent

L'Ajuntament de Torrent i la Fundació Esportiva Municipal impulsen el programa 'Torrent en forma', un projecte gratuït d'activitat física adaptada a persones majors de 60 anys, que té com a objectiu combatre el sedentarisme i la soledat no desitjada, dos dels potenciadors més importants en el procés de deterioració associada a l'edat.

"La programació està orientada a optimitzar l'estat físic de les nostres persones majors, ampliar les seues relacions socials i dotar-les d'autonomia a l'hora de realitzar qualsevol tipus d'activitat física, millorant així la seua qualitat de vida", explica el regidor d'Atenció a les Persones Majors, José Antonio Castillejo. Per part seua, la regidora d'Esports, Susi Ferrer, destaca que "en les sessions inicials s'incidirà en l'educació de la marxa i es treballarà en la condició física de les persones participants per a, posteriorment, fer una introducció a la marxa nòrdica, un entrenament complet, efectiu i social, que ens permetrà organitzar passejos per les rutes saludables de Torrent".

Les sessions, que tindran lloc els dilluns, dimecres i divendres, seran impartides per persones titulades en ciències de l'activitat física i l'esport, en col·laboració amb la Universitat de València i l'Associació Entrenament amb Majors, i estan dirigides a persones majors de 60 sense deterioració cognitiva o funcional important. Al seu torn, estaran dividides en dos blocs: el primer del 3 d'octubre al 9 de desembre i el segon del 12 de desembre al 17 de febrer de 2023. Així mateix, s'estableixen tres grups amb un màxim de 25 persones en cadascun, sent el Grup 1 de 16 a 17h, el Grup 2 de 17 a 18h i el Grup 3 de 18 a 19h. El termini d'inscripció estarà obert durant tot el mes de setembre en l'adreça de correu [email protected] o de manera presencial en les oficines de la Fundació Esportiva Municipal.

Arxivat a:

Destacats